Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

velikost ohlávky a náhubku pro psa

Od: 1dana2 odpovědí: 4 změna:
Může mi prosím někdo poradit velikost ohĺávky halti a náhubku pro labradora? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Vašeho psa, nejlépe znáte vy. Jen vy víte, na co ohlávku potřebujete. Našla jsem vám, ukázky všech možných ohlávek i náhubků, pro různé druhy psů. Také je zde vysvětleno, jak takovou ohlávku pro kterého psa vybrat. Co je vhodné a není, pro kterého psa. Jsou tam i vyobrazeny vzory na psech. Tady je odkaz: baron.cz/...

katerina77*

Mam sice flata, ale u haltiny bude ta velikost podobna, kupovala jsem c. 3. Nahubek budete muset ozkouset v obchode, zalezi na sirce a delce cumaku a taky velikosti cele hlavy, neda se takhle na dalku rict univerzalni velikost.

hodnocení

0x

V pořadu Znalec psí duše, se mi velice líbily náhubky z textilu. Takové jako ze síťoviny. Jsou úžasně bezpečné, dají se poskládat do kapsy a pes nikoho neodře. A taky si neodře ani nos, ani čenich. Bezva nápad!*jasne*Prý se jim říká fixní náhubky.

doplněno 17.06.12 21:52:

jokr, problém je v tom, že spousta lidí nedává košík kousavému psu, ale žravému. Čuňasovi vepřovému, který sežere na co příjde a pak je mu blbě. *jasne* Taky Dorce vyhrožuji :D

jokr
hodnocení

0x

Labrador není medvěd, aby byl sešněrovaný. Náhubek lehký, volný, aby mohl otevřít tlamu a vypláznout jazyk... Psi se takto chladí...

V... jo, ve Znojmě jsem zahlédl postarší paní s border kolií... Ta měla chuderka (ta fenka) sešněrovanou tlamu tak, že ji nemohla otevřít. Jednak se takový druh psa vůbec nehodí k důchodcovským procházkám, druhak trápit tak nekonfliktní zvíře...
U svého NO jsem vypěstoval návyk, dávám mu košík, jde se ven... Stávalo se občas, že sám přišel s košíkem v tlamě, celý rozradostněný k procházce. Pravda je, že byl vycepovaný a ovladatelný jako hodinky. Ale labrador může tak někomu akorát ožužlat tkaničky u bot...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]