Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes má křeče

Od: sona* odpovědí: 2 změna:

Dbrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mi nemůžete poradit- můj pejsek- srnčí ratlík, šel po bytě a najednou šel na jednu stranu a připadalo mi, jako by měl křeče. Najednou se nám svalil na kytky a cukalo mu v nožičce =o( máme o něj velký strach. Můžete mě prosím informovat o tom, co to může být? A prosím na e-mail. Děkuju předem.

Soňa O.

výtka
Upozornění od sys al bunda 10. 12. 2007 18:19:20

Když nedáš e-mail, nelze. Nejsme ani jasnovidci, ani věštírna. Ale i tak, chceš radu? Vrať se pro ni.
Hezký den.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Psí epilepsie. Návštěvu veterináře URČITĚ NEODKLÁDEJ!
jj, v posledni dobe je toho nejak hodne (nebo to tak bylo vzdycky a jen se o tom nemluvilo?). Existuji na to nejake pilulky, ktere bude pravidelne brat a zlepsi se to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]