Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrt našeho pejska

Od: baska odpovědí: 7 změna:
Dotaz vlastně nemám jen se tady potřebuji vybrečet.S kokršpanělkou Nelinkou už měsíc denně jezdíme k veterináři,bohužel boj jsme prohráli,musíme jí nechat píchnout poslední injekci.Jak strašné!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Jestli můžeš, pořiď si co nejdříve nového pejska. Nebude to sice Nelinka, ale pomůže ti to se dostat z nejhoršího.
Držím pěsti.
Hezký den.

zuzana*
hodnocení

0x
Moc tě chápu, prožila jsem si to také. Vyplač se, jestli ti to pomůže. Hlavně si říkej, že se Nelince ulevilo,že už ji nic nebolí a že tuhle poslední službu jsi byla povinna své kamarádce udělat. Nenechat ji trápit. Kolik lidí by to přivítalo. V tomhle to mají pejsci hodných pánů lepší. Byla jsi určitě dobrý páneček...Nelinku už nic nebolí...

nensy*
hodnocení

0x
baska-Já se taky přidavam, vim jak to bolí jen když je pejsek nemocen, natož o něj přijit.Mě to jednou čeká taky, ani pomyslet nechci na to.

mil®
hodnocení

0x
Bohužel už jsem to taky zažil, vím jaký to je a jak píše Al, vem si hned novýho pejska a bude zase dobře. Vím to.
Přeju hezký den a nejen dnešní *slunce*

hodnocení

0x
Tohle je vždy hodně nepříjemná situace. Časem se s tím jistě vyrovnáš. S pořízením dalšího zvířátka bych ale chvilku počkal.

tajedna
hodnocení

0x
Znám ten smutek, bolest a prázdno. Až to trošku přebolí, pořiďte si nového pejska. Nenahradí toho prvního, ale zaplní to prázdno. Náš první pejsek je 2,5 roku v psím nebi, občas slzička ještě ukápne, ale moc rádi a často na něj vzpomínáme.

ada*
hodnocení

0x
Náš 14.tiletý pes také umřel.Byl už starý ale dobrý přítel.Prostě na zvířatech je nejhorší smrt!*plac**cert**plac*ŠKODA NE,SPÍŠE HRŮZA!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]