Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké rostlinky bych mohla ještě přidat do popředí akvária, mám tam zatím pár echinodorus, a dva Micranthemum micranthemoides všechno je to zatím malinkaté. měla bych představu něco jako je kryptokoryna, myslim ty listy široké, nízkého vzrůstu jakoby do růžice, nenáročné na pěstování. a nebo mi zde doporučte cokoli co může být vpředu pěstováno a já si z toho něco vyberu. jinak přikládám i foto svého akva. Děkuji předem za odpovědi
chtěla jsem se ještě optat, jestli se ten můj mech rozroste časem sám, nebo mu mám i nějak pomoct, a také zdali mi nebude vytlačovat ostatní rostlinky. z jakého důvodu nedoporučujete ten mechový porost? ještě mám podotázku, zdali bych měla používat nějaké hnojivo, ale aby to neškodilo rybám, nebo jak jsem se na akvaristické burze dozvěděla "postačí králičí bobek" CO2 nepoužíváme a ani to nemáme v plánu. Děkuji S pozdravem Žáková
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.