Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde má pejsek kýlu,cena zákroku?

Od: lottka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den doma máme 3 pejsky.1 je dospělý 2 štěňátka ,jedna se jmenuje Růža a je o poznání menší a má nad bříškem bouly je to kýly?,kolik stojí zákrok a za jak dlouho se vylečí?*nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

verkaberka15*
hodnocení

0x

Sice pejska ještě nemám, ale podívej se zde:
krmivopropsy.org/...
Na různých forech psali, že cena se odvíjí podle veterináře - někdy od 500 do 1500, ale je to spíše podle narkózy a a velikosti pejska :). Cizí zkušenosti také říkají, že do 8-10 dnů se vyndavají stehy.
Ale opravte mě, opravdu nejsem mezi pejsky moc zkušená *hi*.

hodnocení

0x

Dobrý den. Naše malá fenečka měla bouličku, jako dlaň. Vážila asi 8 kg. Pan doktor nám řekl, že operaci udělá sám, u malých psů, je to jednodušší. Před operací jsme počkali, až usne na stole. Operace byla i s probuzením za 2 hodiny hotová. Cena i s doléčením, injekce kolem 800,-Kč. Jinak zákrok v nemocnici, jen prohlídka je kolem 300,-, rentgen apod. další peníze. Tipuji kolem 1.500,- až 2.000,- Kč. Ceny se ale mění a vše je dražší. Jen můj názor.

evinkat*
hodnocení

0x

Dobrý den, našla jsem na internetu ceník z kliniky Opava :

břišní kýla

dospělý pes

7 000,-

štěně

2 500,-

pupeční kýla

dospělý pes

8 400,-

štěně

2 500

Jak to popisujete, tak to na kýlu vypadá. Snad Vám ceník trochu pomůže. Eva

elmak
hodnocení

0x

Dobrý den

Máš roční pejse, malá dvou kilová čivava, byl na operaci kýly minulý měsíc.

Platili jsme za zákrok 1600,- Kč, a za prohlídku asi 200,- Kč. Po týdnu jsme byli vytahovat stehy, ale již druhý den po operaci (ještě se stehami byl veselý a divoký jako vždy). Teď je v naprostém pořádku, jizva se ztrácí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]