No, když už jsem tedy tak špatně odpověděl, jak to tedy hodnotiteli je?
jaja28*
Strejci, nad tím hodnocením se nemá cenu vůbec pozastavovat. Já jsem se zpočátku taky dost divila, když jsem na nějakou otázku odpověděla opravdu výstižně a podrobně a dostala jsem za pět. Teď už mě to nechává klidnou. Říkám si, že odpovídám proto, že pomoci chci a že ten kdo hodnotí tak ubohým způsobem si léčí asi své komplexy. Hodně zdaru v dalších odpovědích. Přece nás to nerozhodí. A buď klidný, že nějaké kloudné odpovědi se od hodnotitele asi nedočkáš.:P
al bunda*
Naprosto přesně. Osobně se domnívám, že hodnocení odpovědi je nesmysl a neřeším to. Nic to o kvalitě poradce nevypovídá.
Vlna se vypere normalne v pracce, v nejakem ekologickem prostredku (v chranene dilne kde jsem to videla to perou v cemsi od Ecoveru) nebo v samponu, na 30 stupnu. Pak se rozlozena ususi, cupuje se (proste se ty chuchvalce prstama rozeberou) a pak se cese (je na to budto cesacka na kliku, coz je rychlejsi, nebo takove dva kartace s hrebikama). To je vsecko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.