Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček a mravenci

Od: krkovicka* odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer.Možná divná otázka ale chci se zeptat zda křeček může sežrat mravence nebo jeho přítomnost v kleci kreckovi nevadí.Ony tý potvory tady pochoduji,pastičky a formitox mám nastražený.No a právě jsem dva vytáhla z jeho klece...chodí mu tam asi na žradlo.tak nevím zda je to dobrý.dík za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

To je jedno, co křeček žere :D, to jste dobrá :D, že se Vám podařilo chytit dva mravence :-D, mistrovský výkon ...

krkovicka*
hodnocení

No ale mravenec má v sobě kyselinu mravenčí.Nebo se mýlím?

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

No, křeček - nebo jakákoli jiná myš - v přírodě taky sežere kde co. Otázka je, jestli ti mravenci nebudou otrávení a on je pak sežere... Ale nechci dělat z komára velblouda... ;)

krkovicka*
hodnocení

Já sice budu za blbce ale křeček je domácí zvíře.Venku se nevyskytuje.Tam by nepřežil ani den.Proto si myslím že není zvyklý sežrat ledacos.Útěchou mi může být jen to,že už sežral pavouka a nic z toho nebylo.
cocinkamichalka*

Ale žije v přírodě, možná ne klasický džungarák, ale v přírodě rozhodně žije... prirodainfo.cz/...

krkovicka*
hodnocení

Míšo,asi se navzájem nechapeme.Ale křeček zlatý je už několik desítek let chovan pouze v zajetí a není zvyklý přežít venku.Neodolá nemocem,svrabum,mrazu... kdežto tenhle polní divoký někde v Belgii ano.Je sice ze stejný celedi ale lidi z něj udělali sterilní domácí zvíře který je absolutní asocial žít venku.
cocinkamichalka*

OK, já nevěděla jakého máš :) Každopádně bych se asi nebála. Pokud má dostatek dobrýho žrádýlka, tak mravence určitě zkoušet nebude! :) A nahlásit ti to určitě taky nepůjde, že ho sežral :)

kejki

Jaképak v Belgii, kočka mi je nosí od trati.

jola*
hodnocení

0x

vůbec to nevadí.budte klidná:)

brebos
hodnocení

0x

Hodně o křečcích je zde, třeba si najdeš radu:

krecekzlaty.blogspot.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]