Dobrý večer.Možná divná otázka ale chci se zeptat zda křeček může sežrat mravence nebo jeho přítomnost v kleci kreckovi nevadí.Ony tý potvory tady pochoduji,pastičky a formitox mám nastražený.No a právě jsem dva vytáhla z jeho klece...chodí mu tam asi na žradlo.tak nevím zda je to dobrý.dík za odpovědi.
No, křeček - nebo jakákoli jiná myš - v přírodě taky sežere kde co. Otázka je, jestli ti mravenci nebudou otrávení a on je pak sežere... Ale nechci dělat z komára velblouda...
krkovicka*
Já sice budu za blbce ale křeček je domácí zvíře.Venku se nevyskytuje.Tam by nepřežil ani den.Proto si myslím že není zvyklý sežrat ledacos.Útěchou mi může být jen to,že už sežral pavouka a nic z toho nebylo.
cocinkamichalka*
Ale žije v přírodě, možná ne klasický džungarák, ale v přírodě rozhodně žije... prirodainfo.cz/...
krkovicka*
Míšo,asi se navzájem nechapeme.Ale křeček zlatý je už několik desítek let chovan pouze v zajetí a není zvyklý přežít venku.Neodolá nemocem,svrabum,mrazu... kdežto tenhle polní divoký někde v Belgii ano.Je sice ze stejný celedi ale lidi z něj udělali sterilní domácí zvíře který je absolutní asocial žít venku.
cocinkamichalka*
OK, já nevěděla jakého máš Každopádně bych se asi nebála. Pokud má dostatek dobrýho žrádýlka, tak mravence určitě zkoušet nebude! A nahlásit ti to určitě taky nepůjde, že ho sežral
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.