U úplně malých koťat to snad ani poznat nejde. Před časem jsem měl doma kočičku a těšil jsem se na koťata, až se asi po roce ukázalo, že je to kocour
anabelis
Také neznám pohlaví mého zvířátka - kočička nebo kocourek? .-)) Poradíte? Děkuji mocinky .-)
an*
Je to sameček
anabelis
Me prave prijde, ze to ma velice blizko u sebe ty obe dirky a podle toho bych tipovala, ze je to kocicka .-)? .-((
doplněno 12.08.15 19:20:
Děkuji za odpovědi (tipy) .-) zatím je to tedy 1:1 .-) snad to bude kočička, chtelěla jsem kočičku a paní, od které jsem si ji brala to také tvrdila .-)
Tak se tady nic nevyřešilo. Někdo hlasuje pro kočičku, někdo pro kocourka. Budete muset asi počkat, až zvířátko povyroste.
Moje mamka má velice hezky zbarvené zvíře. Takové mourovaté, želvovinové. A schválně píši zvíře, protože: podle mamky a jejího přítele to byl jednoznačně KOCOUR MIKEŠ. Mluvilo se jen o Mikešovi, co chytil, snědl, provedl..., najednou Mikeš otěhotněl a byla tady koťata.
Tak vidíte, za život se prostě občas něco semele a člověk nikdy nemá jistotu... Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.