Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat pohlaví kotěte?

Od: tina* odpovědí: 19 změna:

Poznáte, zda je toto kočička nebo kocourek? Díky*stop*

Jak poznat pohlaví kotěte?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

chce to porovnat několik koťat... kluci mají obě dírky dál od sebe, kočičky blízko...;)

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

To, co je na fotce, je KOCOUREK.

tina*
hodnocení

Děkuji moc ...

myse*

jo jo, kocourek...

já to beru tak, že kočička má 2 (dírky, věci říkejme tomu jak chcete) a kocour 3... je to poznat od narození...

cocinkamichalka*

Myse, my to vždy poznávali podle toho, že kocourek má prostě "kulky". :-D

myse*

no vždyt jo... Kočka má prdelku a ... Kocour prdelku, kulky a ... (3 věci)

hodnocení

2x

U úplně malých koťat to snad ani poznat nejde. Před časem jsem měl doma kočičku a těšil jsem se na koťata, až se asi po roce ukázalo, že je to kocour *smich*

anabelis

Také neznám pohlaví mého zvířátka - kočička nebo kocourek? .-)) Poradíte? Děkuji mocinky .-)

Jak poznat pohlaví kotěte? #2
an*

Je to sameček :)

anabelis

Me prave prijde, ze to ma velice blizko u sebe ty obe dirky a podle toho bych tipovala, ze je to kocicka .-)? .-((

doplněno 12.08.15 19:20:

Děkuji za odpovědi (tipy) .-) zatím je to tedy 1:1 .-) snad to bude kočička, chtelěla jsem kočičku a paní, od které jsem si ji brala to také tvrdila .-)

72mona3*

anabelis má pravdu -kočička*placni* Mona

ron*
hodnocení

2x

Je to kočička, myslím.

U takto malých se to těžko pozná. Já vždycky přejedu prstem, má li tam větší znatelný "hrbolek", pak je to kocourek.

jola*
hodnocení

0x

já jsi osobně myslím že je to kočička.:)a abych nezapoměla má moc hezkou barvu kožíšku*srdce*tak ahoj a užij si s kočičkou*jasne*

Jola.už musím spát*kafe*kdzbych se náhodou spletla,tak se na nne nehněvej*stop*

annonymmmka
hodnocení

0x

Já si aké myslím,že je to kočička. Ale u koťak zezačátku to jde poznat velmi špatně.

denismikulik*

NO JO NO když se vifotí jen prdel:D

tina*
hodnocení

No jo, no, když někdo dokáže napsat "vifotí" s měkkým "i", tak holt někdo dokáže vyfotit jen tu prd...Ale nic ve zlém, nikdo není dokonalý, že?*smich*

gatitita
hodnocení

0x

Pohlaví z fotky je kočičí - holčičí.

hodnocení

0x

Tak se tady nic nevyřešilo. Někdo hlasuje pro kočičku, někdo pro kocourka. Budete muset asi počkat, až zvířátko povyroste.

Moje mamka má velice hezky zbarvené zvíře. Takové mourovaté, želvovinové. A schválně píši zvíře, protože: podle mamky a jejího přítele to byl jednoznačně KOCOUR MIKEŠ. Mluvilo se jen o Mikešovi, co chytil, snědl, provedl..., najednou Mikeš otěhotněl a byla tady koťata.

Tak vidíte, za život se prostě občas něco semele a člověk nikdy nemá jistotu...*smich* Jaga.

stracena*
hodnocení

0x

Podle mne: 1. je kočka, 2. je kocour. Ono u hodně malých kocourků kuličky nesou ještě vyvinuté, tak je není vidět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]