Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pejsek je strašně smutnej

Od: pajulinkka* odpovědí: 11 změna:
Ahojík chtěla bych se zeptat mi máme pejska skoro ročního, je v březí a poslední dobou je strašně smutná taková bez života.Nevíme co sní je poraď te mi díkes ahojky díky za odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x
Ahohjík je smutná ,že nemá pejska.To je jako ,když žena nemá chlapa...
pajulinkka*
hodnocení

nojo jnže o na je v březí a jenějaká divná no nevim...*hej*
jaja28*
Sama si s tím asi neporadíš. Rozhodně neváhej a navštiv veterináře. Určitě tomu přijde na kloub. Raději zavčas, abys něco nezanedbala. Jak píšeš že fenka je březí, to by naopak měla být klidnější a mít větší chuť do jídla. Může se ale také stát, že se jedná o falešnou březost. Zkus si přečíst povídání, na které ti tady dávám odkaz nejlepsipritelcloveka.est/... , třeba tam najdeš něco co ti pomůže. *tanec*
pajulinkka*
hodnocení

Díky za kásné počtení mi byly u veterináře a ten řekl že je no uvidim už je to lepší!Začíná se vracet do života!
pajulinkka*
hodnocení

jo a já se ještě chtěla zeptat jestli je dobré když hoooooodně moc pije tak nikdy nepila!
zuzana*

Myslím si, že to je určitě dobře, když dost pije. Můj pes také hodně pil a bála jsem se, že má snad cukrovku. Došla jsem si s močí do laborky a bylo to dobré, takže už u druhého psa se nevzrušuju. Na můj vkus taky strašně moc pije, doplňuji misku několikrát denně. Ale chápu, že máš starosti, když je to ještě štěně:))Kdyby se ti fakt nezdálo,tak se snaž chytit moč - u fenky to jde docela dobře a myslím, že vyšetření stojí kolem 150 Kč. Za klid ti to bude stát...

zuzana*
hodnocení

0x

Ještě jsem tě chtěla trochu uklidnit. Chápu, že jsi zneklidněná, zvlášť je-li to tvůj první pejsek a je chovaný v bytě. Je to jako"mimino"a máš ho stále na očích. Určitě se po pár letech naučíš odhadnout změny v chování, sžijete se a nebudeš se tolik bát. Ujišťuju tě, že ještě dodnes je jednou mou hlavní starostí, zda se pes vykakal a jaká byla hovínka, jestli jí a jak se chová:)Pokud je pes na zahradě nebo na dvorku, má svůj domeček a žije si svůj život pejska zvyklého být venku a sám, je to pro obě strany prospěšnější...Tak se těš na štěňátka a dej vědět:)

pajulinkka*
hodnocení

fěkuji za uklidnění,Prakticky je to můj druhej pejsek, ale to byl pes a mi máme fenu a ještě k tomu je březí a je sama ještě štěně!Takže celkem mazec no snad to nějak zvládnem!A v bytě nebydlíme máme rodinnej domek a ona většinou lítá na zahradě!Ale fakt dík za ulidnění
a díky všem
pajulinkka*
hodnocení

tady je foto mojí Lexinky
Pejsek je strašně smutnej
není divu, že je psinda zaražená. V jednom roce již mít štěňátka je docela neobvyklé - sama je ještě štěně. Uvážíme-li, že se přepočítává věk psa vůči lidem sedminásobkem, je tomu nebožeti opravdu málo... ten pes není smutnej, je vyvalenej... a není tedy opravdu divu.
*nevi*
pajulinkka*
hodnocení

no ale ta fotka neni jak je smutná!Já vim že je to brzo!Prostě sme jí neuhlíhaly no jo no moje chyba
Pejsek je strašně smutnej #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]