Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Beta bojovnice vs velikost akvária

Od: beta* odpovědí: 4 změna:
dobry den. Mam akvarko o objemu 20l, osazene rostlinami a s filtrem. Bude to bete bojovnici stacit? Dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Hezký den :)

BB je tak nenáročná rybka, že jí stačí jen cca 2l akvarium s kamínky na dně a cca jednou za dva až tři dny trochu krmení ;)

susenka*

S tím bych si dovolila nesouhlasit. Sice ve své domovině žijí v kalužích, ale rozhodně ne ve 2 litrových! A krmení denně.

Pro tazatele: Ano stačit to bude.

lucka321*
hodnocení

0x

Ano bude jí to stačit, to určitě! Já jsem jí měla také ve 2 litrech. Myslím si, že jí to slačilo. V obchdě to prodávali jako akvárko určené přesně pro ní. Tato rybka nepotřebuje ani filtraci protože se nadechuje vzduchu. Vždycky vypluje na hladinu a nadechne se. Můžete jí dát do akvárka i zrcátko, ale ne na dlouho nebo se ukouše. Bude natahovat své ploutve nebo vytahovat zuby na zrcátko *smich*. Moje dělala jak šílená... Hlavně tam nedávejte další rybky nebo je sežere *jasne*

borax*

Tak filtr rozhodně potřebuje a ostaní ryby nesežere. Bojovnice jsou vesměs agresivní pouze mezi sebou.

Pro zadavatele: super, konečně někdo normální kdo necpe tyto ryby do malých koulí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]