Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký obojek pro štěně?

Od: hoummy* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, zajímalo by mne, jak velký mám koupit obojek pro štěně ovčáka starého 3 měsíce?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Tři měsíce, to už je pěkný cvalda, ale obojek kupte normální, protože vám poroste a teprve až bude větší, tak budete potřebovat bytelný široký kožený obojek.

doplněno 24.05.12 06:27:

Takhle vypadal obojek, co nosil náš ovčák, když byl velký. Jen žádné nýty, ty se mohou vytrhnout, když pes zabere.

Jaký obojek pro štěně?

ladaadal*
hodnocení

0x

My máme obojek bez zapínání. Je dělaný tak, že se musí nasunout přes hlavu a pak teprve stáhnout na správnou velikost sponou. Má tu výhodu, že jsme ho dali ve 4 měsících a pak už jen povolovali dle potřeby - je dostatečně dlouhý a zároveň se dá hodně zmenčit, takže obsáhne věk od štěněte po dospělost. Navíc nemá nic ostrého, takže ani při zestárnutí nebude moci psovi ublížit.

uiosds
hodnocení

0x

Doporučuji koupit KVALITNÍ a ne žádný od vietnamců, protože některé pejsky nekvalitní materiály svědí a nedělá tto dobře

pokud chce páskový, doporučila bych tento:

psikralovstvi.cz/...

mám ho pro svého již 5ti letého ovčáka a už ho máme rok a drží, výhodou je, že se dá dělka prodloužit i zkrátit

ale dejte si pozor i obojky kvalitních značek nemusí být vhodné, jako např. tento

izviratka.cz/...

prostě pokud chcete páskový neměl by mít kroužek za přeskou, protže veškerý tlak jde na přesku a ta upne
vhodné jsou takové, kde se očko provlíká (1. obrázek)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]