Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jorkšírek a poraněná tlapka

Od: cleris odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Mám 5 mes. jorkšírka

ted v nedeli běhal na zahradě a z ničeho nic jakoby klopýtnul v trávě, jako kdyby špatně šlápnul

až si bolestí lehnul na bok a knoural.

tlapku jsem mu prohmátla ale nic na ni neměl ani bodnutí

Jela jsem tedy k vet. ten pejska prohlédnul dal mu injekci na sklidnění a léky domů pro pejska, říkal,že to zlomený nevypadá

,a pokud se do čtvrtka pejsek na tlapku nepostaví máme prijit na rentgen, ještě se na tlapku nepostavil

a mám strach,že nepostaví :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ještě je potřeba si uvědomit, na kterou tlapku nešlape. Občas se stane, že předvádí, jak má nožku bolavou, ale zapomene kterou :D Jsou to bolestýnci a předvádějí, jakou mají bolest a jak je dobře, že je nosíme a litujeme.*jasne* Vašeho pejska lituji, ale zkuste ve vedlejší místnosti zašustit sáčkem s piškoty. To je test nejpřesnější. I na to, že špatně slyší ;)

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den, neplašte se zbytečně, protože ještě není ani středa. Dobře to dopadne a on se postaví. Ale když ne, tak honem k doktorovi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]