Nejste přihlášen/a.
Každé ráno když se začíná rozednívat (cca kolem 4) přilétne na parapet nějaký ptáček a šíleně hlasitým způsobem si tam prozpěvuje. Opravdu to není pěkný vstávat každé ráno ve 4. Jak co nejjednodušeji udělat to aby tam nelétal
Hrotový nebo síťový zábranný systém...
Např.: holubi.kvbgroup.cz/...
doplněno 22.05.12 12:42:CDčka, která taky pomáhají, bych nechal jejich ´vyvěsitele´ sníst! Mám jich v dohledu několik desítek a už jsem vážně uvažoval o vzduchovce a střelbě na zavěšené cíle... Prasátka zatracený!
Větrník, CDčka jen pokud poti vám nemá okna nikdo jiný. Za tenhle spásný nápad půlky sídliště bych občas dávala pěstí (obrazně řečeno), když je doopravdy slunečno a trošku větřík a mě do okna hází prasátka 20 CDček a já musím, místo abych si nechala proslunit byt, zatáhnout žaluzie :D
doplněno 22.05.12 12:30:Ještě jsem u známých viděla nastříhané igelity a popelník. Tam se tedy jednalo o balkon - na všechny ostatní sedají holubi, na ten, kde tito lidé kouří a nechávají popelník, nikoli. Ale možná je to náhoda.
Safra a co takhle mít radost z toho, že zpívá zrovna u vás. Sice třeba probudí, ale zas můžeš mít radost, že ještě tou dobou nemusíš vstávat. A ptáčci většinou zpívají krásně. Musíš se ale pozorně zaposlouchat do detailů a ne ho přehlížet jako všudypřítomný hluk. A až budeš mít ve stáří slabý sluch, budeš mít aspoň na co vzpomínat, až uvidíš ptáčka otvírat zobáček. Řekneš si: i ty jeden křiklounku, zrovna takhle mě v mládí jeden každé ráno budíval, kde jsou ty časy.
Lojziku, alespoň se zasměješ, než vyzkoušíš všechny ty možnosti. Taky by šlo koupit si brokovnici, ale to by krom ptáků mohly zmizet taky tabulky z oken.
Jinak, co si upravit pracovní dobu? Já vstávám ve 4 už nějakých 10 let a před tím jsem vstával 7let ve 3 - to bych toho ptáka mohl ještě budit. A víš, že ranní ptáče...
. Budeš mít o to delší den
Ajo, to mě nenapadlo. Jak by asi zněl v ulici výstřel z brokovnice ve 4 ráno? Toho by si asi sousedi všimli spíš, než skřehotu nějakého opeřence
Poslední, co mne ještě napadlo, je - přestěhovat se a nebo změnit dispozice bytu tak, aby ložnice byla někde jinde a pták zpíval třeba na parapetu v kuchyni.
Dobrý den. Zpívání ptáčka. Budete mít někde poblíž, ve stromě, nebo v nějaké škvíře, jeho hnízdečko. Proto vám zpívá, na parapetu. Páska alobalu, který se jednou stranou, přilepí na hranu okna, bude bohatě odrážet všechny odlesky a ptáček si sedne jinam. Jestli máte vedle okna hned strom, kde má hnízdo, tak vám to asi moc nepomůže, sedne na větvičku a bude zpívat. Možná máte na parapetu květiny, dejte do květin větrník. Jen můj názor.
To CD nesmí být položené. Musí viset na niti, aby se v průvano hejbalo a blikalo, Ten alobal by taky mohl zabrat. Nebo vytáhni dráty ze zásuvky a připoj na parapet z každé strany jeden .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.