ahojky všem, sháním holoubka diamantového, ale marně. Pokud někdo z Vás ví o chovateli, který má tyto holoubky, prosím dejte mi vědět. Měla jsem holoubky dva, ovšem jeden mi uhynul a ten druhý smutní .Předem moc děkuji za jakoukoli informaci
ahoj, neděláš si legraci? po zadání h.d. do vyhledavače mi hned snad první odkat nabídnul :Prodám holoubky diamantové.Letošní odchovy.Jméno:Libor Dobrozenský - všechny inzeráty uživatele Mail: Dobrak.lseznam.cz Telefon: 775624041 Lokalita: Třebíč Cena: Dohodou kdyby se Ti nelíbilo tohle, tak si to zadej sama a určitě během chvilky najdeš kontakt, který Ti bude vyhovovat
janka*
ahoj, legraci si vážně nedělám, asi jsem hledala špatně, mě se nic neobjevilo, jsem asi amatér Třebíč je poměrně dost daleko, já bych potřebovala něco blíž...Pardubický kraj, přesto moc díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.