Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drkotání zubů u psa

Od: neumelka odpovědí: 7 změna:

Dobrý podvečer, dnes jsem přijela domů, po výletě se svým psem. Byli jsme na Třeboňsku.

Moje borderka se začala olizovat a vypadá, že jí něco vadí v tlamě(už jsem jí prohlížela, ale nic jsem nenašla) a pak začne chvilku jakoby drkotata zubama. Ještě jsem jí nedavnovytahovala klíště a kolem něho se objevilo červené kolečko, tak jestli to nemá souvislost.

Nevíte, co by to mohlo znamenat?

Za odpovědi děkuji, neumělka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neumelka
hodnocení

Ještě bych chtěla dodat, že je jí rok a deset měsíců a také víc sliní. A ještě bych se chtěla zeptat, zda očkovaný pes může dostat psinku?

hodnocení

0x

Dobrý den. Nevím, proč váš pes, cvaká zubama. Mohu vám popsat, jak náš malý pes, cvaká zubama. Nikdy žádný náš pes, zuby necvakal. Pro nás to bylo, úplně něco nového. Měli jsme k jídlu kačenu a já jsem takové malé křupičky, a drobnosti chtěla dát malé. První jsem jí dala jen křupičku. Spolkla to, a najednou jí brada začala cvakat a vrtěla ocasem. Hrůznou, jsem ztratila řeč. Volala jsem na ní, zavřela jsem jí pusu. Volala jsem veterináři, co se stalo. Odpověď zněla, nic se nestalo. Dala jste jí něco dobrého, má hroznou radost, tak může cvakat hubou. Skutečně, začala cvakat pusou, zase začala, až jsem jí dala, další kousek masa. Ale jen chviličku. Hned to přestalo. Od té doby to udělala jen dvakrát, vždy, když dostane něco voňavého z masa.

neumelka
hodnocení

Děkuji za odpověď, moje Amálka to začala dělat najednou, nic jsem jí nedávala, jenom někam šla a začala dělat, jakoby jí něco vadilo v tlaměa pak cvakala zubama...

polinek*

jo to je příznak nervozy je to srandovní ,,že?

neumelka
hodnocení

No...právě, že to jako nervoza nevypadalo, nejdřív se začala olizovat, pak začala zvedat levý pysk a škubat s ním, jakoby měla něco v tlamě a pak začala drkotat zubama...

polinek*
hodnocení

0x

pes cvaká zubama,když má na něco chuť ,můj to dělal,když měl chut na fenku

doplněno 20.05.12 20:45:

hlavně jak jsem s ním byla venku a čuchal k čuránkám nějakým...Tak se mu klepala hubička. Ale fena mi to nedělá.Byla to sranda.

hodnocení

0x

Psi cvakají zubama a třesou bradou, když je něco hooodně příjemně vzruší. Většinou to bývá u psů sexuální záležitost. Dorka občas taky začne jakoby šilhat a drkotá ji brada jako konipasovi ocásek a je jakoby mimo. Vím, že je to mimořádné nadšení. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]