Nejste přihlášen/a.
Můj kocour, i když byl původně nalezený bezdomovec a není kastrovaný, tak v tomto směru byl a je perfektní a nikdy jsem s ním neměla žádný problém. Ale našla jsem toto: miciny.cz/..., kde jsou další potřebné rady - viz zde část:
I když toto ideální prostředí vytvoříme, je nutné mít po ruce vždy čisticí prostředky, kteréodstraňují zápach. Lze je pořídit v běžné drogerii nebo v chovatelských potřebách, popřípadě v ordinaci našeho veterinárního lékaře. Těmito prostředky můžeme důkladně omýt veškerý "označkovaný nábytek a zařízení". Nelze zapomenout i na starý osvědčený ocet, který je zaručeným polykačem zápachu a který jednoduše přidáme do vody. Vždyť už naše babičky ho úspěšně používaly na odstranění pachů v ledničce. Velmi oblíbený je také " Likvidátor pachů" , který dostanete v chovatelských potřebách a který v případě této nehody zneutralizuje a pohltí zápach v místnosti. Není škodlivý a nejsou známy žádné alergenní účinky. A naše návštěvy ani nepoznají, že náš kocour zase exceloval.
Já si myslím, že má záchodek a stelivo, které se mu nelíbí. Anebo nejde tam, kde už byl a není uklizeno. Má být vždycky o jeden záchůdek více, než je koček. A vyklízet 2x za den. Naši, když slyší, že kocour byl, ihned někdo naběhne a lopatkou kouli vybere a stelivo dosype. Celou boudu vymyjí 2x za týden pečlivě. A před boudičkami stále čistý hadr, na který při vylízání šlápne, aby neroznášel stelivo po bytě.
Určitě to bude tím, protože neexistuje loužička někde jinde. Ani omylem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.