Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bígl - běh vedle kola

Od: susenka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, naučí se bígl běhat vedle kola?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Tak jako každý pes ano :D... tedy krom čivavy a těch malých potvor :D

Máme malou potvoru,pražského krysaříka a to máte vidět,jak běhá při kole a při koloběžce pro dospělé.Nejezdíme žádné závody,ale pohodově a když si myslíme,že by si měl odpočinout,tak ho dám do košíku na kole,nebo syn když jede na koloběžce,tak ho dá na záda do batohu pro psy.Ale výdrž má velikou a baví ho běhat.

lucka321*
hodnocení

0x

Ano, ale na začátku jeďte pomalu a dávejte si pozor. Takový pes Vás může klidně i ztáhnout někam sebou nebo se Vám zaplést pod kolo. Takže ze začátku opatrně a pomalu. Postpuem času byste mohli zrychlovat však si dávejte pořád pozor ;)

hodnocení

0x

Viděla jsem takové chytré zařízení,které se přidělalo jedním koncem na kolo a druhým psovi na kšíry a drželo psa v bezpečné vzdálenosti od kola.Bígl bude běhat u kola rád a naučí se to.Ale když nebudete mít to zařízení,které drží psa v bezpečné vzdálenosti od kola,tak musíte jezdit ze začátku pomalu a opatrně,aby jste stačil zabrzdit,když se vám začne plést pod kolo.Také musíte mít zvádnutý povel nesmíš,protože jinak až uvidí třeba zajíce,tak by jste mohl skončit v příkopě a s ošklivým pádem.

laso69

zoohit.cz/...

Mám knírače a koupil jsem toto, používám to při jízdě s větší hustotou lidí. Jinak psa pouštím volně. A už jsme potkali i cyklisty s Yorkšírkem a jak uháněl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]