Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám skoro tříletou kočku domácí. Je to mazlíček. Před měsícem a půl se k nám nastěhoval přítel a ona se ho stále bojí a neustále syčí. Poraďte jak jí vysvětlit, že je taky kamarád. Různé dobrůdky, hračky apod. nepomáhají. ![]()
Předem děkuji..
Dobrý den. Kočička...Je to nespravedlivé, tři roky, jsem tady paní domu. Podle mě se tady dělají věci, můžu se mazlit s paničkou, kdy chci, lézt si kam chci a najednou přijde nějaký vetřelec a já jsem už jen, na třetím místě. Budu na něj zlá, budu syčet, třeba odejde a já budu zase jednička. To si myslí vaše kočička, která je nyní ( jako ) odstrčená, nemá vaši největší pozornost a to jí vadí. Nechte přítele, aby kočičce, jídlo dával on. Vůbec k jídlu pro kočičku nechoďte, aby viděla, že i on se o ní, stará. Všechno se spraví, jen to bude chvilku trvat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.