Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka nesnese nového přítele

Od: maaja odpovědí: 8 změna:

Ahoj, mám skoro tříletou kočku domácí. Je to mazlíček. Před měsícem a půl se k nám nastěhoval přítel a ona se ho stále bojí a neustále syčí. Poraďte jak jí vysvětlit, že je taky kamarád. Různé dobrůdky, hračky apod. nepomáhají. :(

Předem děkuji..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj,samozřejmě,že žárlí,musíte tomu nechat čas,ona si zkrátka na něho musí zvyknout.

hodnocení

1x

Dobrý den. Kočička...Je to nespravedlivé, tři roky, jsem tady paní domu. Podle mě se tady dělají věci, můžu se mazlit s paničkou, kdy chci, lézt si kam chci a najednou přijde nějaký vetřelec a já jsem už jen, na třetím místě. Budu na něj zlá, budu syčet, třeba odejde a já budu zase jednička. To si myslí vaše kočička, která je nyní ( jako ) odstrčená, nemá vaši největší pozornost a to jí vadí. Nechte přítele, aby kočičce, jídlo dával on. Vůbec k jídlu pro kočičku nechoďte, aby viděla, že i on se o ní, stará. Všechno se spraví, jen to bude chvilku trvat.

poiu*
hodnocení

0x

Ahoj, asi na Vašeho přítele žárlí.

figurek*
hodnocení

0x

Kočky poznají, kdo před nimi stojí. Zkuste svého přítele přimět, aby jí kočičí dobrůtky podával on.

fran
hodnocení

0x

Tedy já podezírám kočičku, že se vůbec nebojí na přítele to věrohodně hraje. Totiž koketuje. Jestli jí to přejde - až sama bude chtít, ne? Pokud není kamarád kočkař (tedy zvířecí ;)), nezvládne to sám.

jirbar*
hodnocení

0x

Musíte vyhodit přítele, nebo kočku. Dle vlastního výběru.

dobromysl*
hodnocení

0x
Obrňte se trpělivostí. Všichni si zvyknou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]