Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vitamíny pro kočky

Od: rohlik* odpovědí: 4 změna:

Zdravíčko, chci se zeptat zda nemá někdo nějakou zkušenost s nějakou formou vitamínů pro kočky, konkrétně na srst? Jedná se mě o to že bych rád dával kočce něco navíc aby tolik nepouštěla chlupy (nelíňala). Na internetu jsem našel hromadu různých věcí ale zajimá mě spíš zda má někdo něco vyzkoušeného či něco co by doporučil. Děkuji. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S vitamínama vám neporadím. Ale s línající srstí se pokusím. Všechna zvířata se srstí línají 2x za rok. Letní srst mění na zimní a opačně. Takže línaní je zákonité. *hej*Nakoukněte do zverimexu, kde se dají koupit všelijaké kartáče, rukavice, útěrky na vyčesávání srsti. Anebo na ruku navlečte staré dámské punčocháče, kočku hlaďte. Vatáháte chlupy, které by ještě dnes nebo zítra vypadly. Určitě do postele, do polívky, na sváteční oblek. . . :DTakto je potřeba v době výměny srsti kočku i psa udržovat několikrát za týden. Vitamíny s tím nemají nic co dělat.

kejki
hodnocení

0x

Pribican pasta, 90% koček jí s chutí zbaští, ale jak píše předřečnice, línání je přirozený proces. Hlavně naučit kočku, ať drží při česání, spousta jich to nemá ráda.

rohlik*
hodnocení

tak vyčesavat by šlo ale spíš mě to přijde že je to takové celoroční líňání tak jsem si myslel že treba by se dalo nějak pomoct aby to nebylo tak strašné :) každopádně děkuji

wanesa*
hodnocení

0x

Každá kočka pouští chlupy a líná ale problém může být i ve stravě.Zkuste změnit granule.Má kamarádka má britku a používala levnější druh granulí a kočka hodně pelichala a měla lupy.Poradila jsem jí granulky Royal Canin přímo pro britky a po roce má kočka lesklou srst bez lupů a méně pelichá.Moje kočky jsou krátkosrsté,takže tenhle problém nemám ale je pravdou,že po kvalitních granulích moje kočky mají krásně lesklou srst,že to vypadá jako kdyby byly natřené olejem:)Jinak doporučuji CHlorellu 800mg je tam 90tablet,dává se půl tablety denně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]