Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odebrání moči u psa.

Od: haninka* odpovědí: 6 změna:
Mále labradora a zítra máme na veterině odevzdat moč. Jak na to? Máte někdo zkušenost? Díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Těžko. leda ho pronásledovat s nějakou nádobou.
Jinak veterinář si ho umí vycévkovat.
Hezký den.
haninka*
hodnocení

Děkuji, psa nechceme k veterináři tahat tak jsme zvolili tuto variantu.
al bunda*

Pak za ním musíte běhat s hrnkem a být ve střehu. Vezměte s sebou někoho, kdo to bude natáčet na video, mohlo by to vyhrát kameru. *hi*
Hodně zdaru.

nensy*
al bunda-Tak to jste mě něco připoměl*smich*i já jsem běhala tak to nepřeji nikomu*smich*jen jsem přišla k mé tak utekla*bum*. Nakonec ji vycevkovaly.SO.

jo, tak tohle jsem uz videl.

Pokud ma oblibene misto muzete tam zkusit dat nejakou nadobu, ale jak to tak byva, stejne to bude tesne vedle :D

zuzana*
hodnocení

0x
U feny to není tak obtížné. Když si přičapla, podstrčila jsem pod ní nižší skleničku. Několikrát jsme to tak dělali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]