Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Terárko pro chameleona

Od: aranka91 odpovědí: 3 změna:

Ahojky,
chtěla by jsem se zeptat zda nebude chamíkovy vadit, když bude mít boční strany terárka bílé. Nalepila jsem na to tapetu zvenku aby to trošku vypadalo ale on to má ve vnitř bílé. Na jedné straně má sem tam nalepené kapradiny a na druhé to má skoro celé bílé.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milena123
hodnocení

0x

Dobrý den,je důležité,jak starého ho máte :( pokud je to už plně vzrostlý jedinec,bude si muset zvykat,ale přežije to :) POKUD JE MALÝ,ANI SI TOHO NEVŠIMNE :D

aranka91
hodnocení

JJ je to pro prcka. Ještě se chci zeptat bude mu stačit žárovka 35w v terárku 60x40x60? Kuji

veruna07*
hodnocení

0x
Já mám malýho (4měsíce) a má z na dvou stěnám desku z korku,dvě stěny v rohu vedle sebe,a má ho nalepený vevnitř:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]