Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Když kočka krátce po porodu přijde o kotata,nebude mít nějaké problémy,když nebude kojit?Děkuji.K
se mi zdá, že mezi slovy vašeho dotazu je napsáno cosi hodně nepěkného. Tak jednak, kočky jsou dobré matky, o koťata se dobře starají a za druhé, když jí koťata vezmete, bude je hledat celé dny a noci. A ještě douška na závěr, nechte vaši kočku vykastrovat. Ten zásah není tak tvrdý jak by se zdálo, kočka se z něj za pár dní uzdraví a vy už nikdy nebudete muset topit její koťata.
pro :fiqurek...se mi zdá,že něco nepěkného je ve Vašem myšlení!V mém dotazu nebylo nic o topení kotat!Měla 2 kotata a za dva dny sami umřeli!Slyšel jsem,že při nemožnosti kojení má problém s cecíkama=snad zatvrdnutí mleka či co..Proto jsem se ptal!Pokud nedokážete na konkrétní dotaz konkretně odpovědět,tak se prosím zdržte Vašich nepěkných názorů.Děkuji.K.
A co chcete s koťaty udělat?...
Kočka je podle mě aspoň bude dlouho hledat s otázkou: Kdepak jsou?! Bude mít spíš takové psychické problémy nad nenadálou ztrátou koťat, ale přesně Vám na otázku zda bude mít problém s kojením Vám nemůžu 100% poradit. Myslím že ne, ale to tady ví zkušenější, tak ať poradí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.