Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, někdo u nás na Praze 4 vyhodil z auta krásné štěně. Vzala jsem ho domů, aby měl střechu nad hlavou a misku. Jenže máme už tři psy a dvě kočky, nemůžu si ho nechat. Už jsem rozhodila sítě, ale ještě chci dát inzerát. KAM? Nechce se mi to dávat někam do anonce. Nevíte někdo o nějakých solidních stránkách? A ještě jeden dotaz, co to může být? Já se přikláním k rotvíkovi nebo dobrmanovi s něčím. Díky

0x
Inzeráty se dají dát do Kauflandu u vchodu na takovou "nástěnku" a nebo do místních novin. A když napíšete odkud jste třeba se ozve někdo tady. ![]()
Pejsek je to krásný. Kdybych se nebála, že se nepohodne s naší kočkou, beru si ho okamžitě. Pejska sháním dlouho, jen se bojím tý reakce ze strany mé kočky
.
Myslím že je to kříženec dobrmana s rotvailerem?
. Čumáček má spíš takový ''rotvailerovský'' - dobrmani takový nemají a taky dobrman, podle toho, že má takové delší nožky?
Je to jen můj názor, až zase takový znalec psů nejsem
.
0x
Hlavičkou mi připomíná jezevčíka, ale na to má zase hodně dlouhé packy. Vzala bych si ho hned, ale nemohu, kvůli babičce s Alzheimerem, o kterou se starám. Ale až jednou, určitě bez pejska nezůstanu. Je to prima parťák a umí dát moc lásky.
Hlavně ho umístěte k někomu hodnému, aby se měl dobře. Takový mladík a už zažil bolest. A pokud možno ho nedávejte zdarma. Vyprávěl mi chovatel, že jsou lidé, kteří se specializují na psy zdarma a ti pak velice špatně končí. Ani to tu nemohu psát. Proto ho raději prodejte. Když za něj někdo je ochotný dát peníze, už si ho jinak cení a /snad/ mu neublíží. Jaga.
Díky za odpovědi. Samozřejmě, že to zkouším u známých, někomu úplně cizímu bych ho nedala. Mám ho 2 dny, snažím se oslovit co nejvíc lidí. Jak tady psala kolegyně ohledně koček: máme 2 a je úplně v poho, vůbec se nemusím bát. Ńejradši bych ho dala někomu s barákem, do paneláku se asi nehodí. Vím, že to tady není žádný inzertní server, ale připadá mi za tu dobu co sem chodím, že jsme taková parta... Kdybyste někdo o někom věděl. Kdyby se ho ujal tady někdo, nebo Váš známý, tak bych mu věřila. Jak jsem psala, tak bydlím v Praze, ale klidně bych ho někam dovezla.
0x
Inzerát do pes Pes přítel člověka nebo jinam? Nešel by také opatrně nalepit inzerát s fokou také poblíž nejbližšího útulku? Má to horší, nemá zdokumentované očkování a "bezinfekčnost".
Na rotvajlera má krátké uši. Na dobrmana možná také:
A má nepoměrně inteligentnější výraz než obě jmenovaná plemena. Kdyby neměl ty velké tlapky (a tudíž ještě poroste - a proto se ho možná zbavili, protože pak není moc vhodný do městského bytu), byl by to z valné části hladkosrstý jezevčík. Pokud dostane brzy dobrého pána, což mu přeji co nejvíc, bude to psí kámoš správňák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.