Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, někdo u nás na Praze 4 vyhodil z auta krásné štěně. Vzala jsem ho domů, aby měl střechu nad hlavou a misku. Jenže máme už tři psy a dvě kočky, nemůžu si ho nechat. Už jsem rozhodila sítě, ale ještě chci dát inzerát. KAM? Nechce se mi to dávat někam do anonce. Nevíte někdo o nějakých solidních stránkách? A ještě jeden dotaz, co to může být? Já se přikláním k rotvíkovi nebo dobrmanovi s něčím. Díky
Inzeráty se dají dát do Kauflandu u vchodu na takovou "nástěnku" a nebo do místních novin. A když napíšete odkud jste třeba se ozve někdo tady.
Pejsek je to krásný. Kdybych se nebála, že se nepohodne s naší kočkou, beru si ho okamžitě. Pejska sháním dlouho, jen se bojím tý reakce ze strany mé kočky .
Myslím že je to kříženec dobrmana s rotvailerem? . Čumáček má spíš takový ''rotvailerovský'' - dobrmani takový nemají a taky dobrman, podle toho, že má takové delší nožky?
Je to jen můj názor, až zase takový znalec psů nejsem .
Hlavičkou mi připomíná jezevčíka, ale na to má zase hodně dlouhé packy. Vzala bych si ho hned, ale nemohu, kvůli babičce s Alzheimerem, o kterou se starám. Ale až jednou, určitě bez pejska nezůstanu. Je to prima parťák a umí dát moc lásky.
Hlavně ho umístěte k někomu hodnému, aby se měl dobře. Takový mladík a už zažil bolest. A pokud možno ho nedávejte zdarma. Vyprávěl mi chovatel, že jsou lidé, kteří se specializují na psy zdarma a ti pak velice špatně končí. Ani to tu nemohu psát. Proto ho raději prodejte. Když za něj někdo je ochotný dát peníze, už si ho jinak cení a /snad/ mu neublíží. Jaga.
Díky za odpovědi. Samozřejmě, že to zkouším u známých, někomu úplně cizímu bych ho nedala. Mám ho 2 dny, snažím se oslovit co nejvíc lidí. Jak tady psala kolegyně ohledně koček: máme 2 a je úplně v poho, vůbec se nemusím bát. Ńejradši bych ho dala někomu s barákem, do paneláku se asi nehodí. Vím, že to tady není žádný inzertní server, ale připadá mi za tu dobu co sem chodím, že jsme taková parta... Kdybyste někdo o někom věděl. Kdyby se ho ujal tady někdo, nebo Váš známý, tak bych mu věřila. Jak jsem psala, tak bydlím v Praze, ale klidně bych ho někam dovezla.
Jak může být někdo tak bezcitný a vyhodit pejska z auta. Pejsek vypadá, na křížence s Dobrmanem. Hlavičku, přední masku i nohy má z Dobrmana. Ocas, ten je někoho jiného. Přeji vám, šťastnou volbu, při hledání dobrého pánička. Ať má pejsek lepší život, než měl doteď.
Inzerát do pes Pes přítel člověka nebo jinam? Nešel by také opatrně nalepit inzerát s fokou také poblíž nejbližšího útulku? Má to horší, nemá zdokumentované očkování a "bezinfekčnost".
Na rotvajlera má krátké uši. Na dobrmana možná také:
A má nepoměrně inteligentnější výraz než obě jmenovaná plemena. Kdyby neměl ty velké tlapky (a tudíž ještě poroste - a proto se ho možná zbavili, protože pak není moc vhodný do městského bytu), byl by to z valné části hladkosrstý jezevčík. Pokud dostane brzy dobrého pána, což mu přeji co nejvíc, bude to psí kámoš správňák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.