Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám zakrslého králíčka ze zverimexu. Ale nevím jestli je očkovaná. Je to holka. Mám jí v kleci, ve vnitř. Ale někdy jí pouštím na trávu a brzo chci koupit obojek. Co mám dělat? PS. Mám ho už kolem dvou nebo tří měsíců. Ani nevím, kolik jí je let. Děkuju moc za odpověď.
Dobrý den. Já bych doporučila navštívit veterináře. Jednak králíčka prohlédne a řekne co, jak a kdy je potřeba a určitě dokáže odhadnout i stáří. Alespoň budete mít jistotu, že je králíček po všech stránkách zdravý a v pořádku. Anebo i nějakého zkušeného chovatele.
doplněno 28.04.12 14:41:Není zač.
Ušák se může očkovat ne jen v 10ti týdnech. Záleží na jaké nemoci chceš nechat králíka očkovat, očkování nevydrží na celý život, ale musí se přeočkovávat. Ale s tímto ti poradi veterinář. On jej prohléídne, podle zubu se dá odhadnou věk, podle věku zase upravíš stravu atd . Ať it dělá radost a ty jemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.