Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klec pro potkana

Od: naspatricek® odpovědí: 4 změna:

Ahoj
Chci koupit potkánkovi klec, ale nikde jsem se nedočetl jak daleko (nebo spíš blízko) musí být dráty od sebe aby tudy zvíře neprolezlo. Jsou klece s různou rostečí, tak mám obavy aby potkan nezdrhal. Jestli někdo ví, tak budu rád za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

susenka*
hodnocení

2x

Tady se na to můžeš zeptat: kralici.cz/... Ale myslím, že tak do 1 cm, to mladý potkan neproleuze.

ladaadal*
hodnocení

2x

My měli potkánky dva. Klec jsem si dělal sám. Mezery stačí 1,5cm. Nepotřebují velkou plochu, ale rádi šplhají, takže klec musí být vysoká a natahané provazy na šplhání. My měli třípatrovou skoro metr vysokou. Dráty lepší svislé - používají je taky ke šplhání. Pozor na prodejce, někteří o to ví prd. Když jsme kupovali druhou holku, aby ta první nebyla sama smutná, tak nám holka v kožený pracovní rukavici strčila do krabičky kluka. Moc se divila, když jsem ji nadával, že nepozná pánské přirození. Takže vybrat dobrý obchod, kde tomu opravdu rozumí a nejsou to jen obchodníci.

hodnocení

0x

já bych to neřešil, to má vědět výrobce klecí a myslím, že to ví. Koupil bych klec na potkana a hotovo. je to do 2cm.

hodnocení

0x

Potkánka jsem měla ve velkém skleněném akváriu. Měl tam seno a dřevěný domeček na spaní. Stejně tam byl jenom v noci, celý den se účastnil všeho, co jsme dělali. Hrozně rád si vlezl za okno do některého z květináčů a tam se chladil. Nebo ležel na gauči pod malým polštářkem. Jednou návštěva polštářek zvedla a pak jsme ji honili až na silnici před domem /tu návštěvu/.

Potkánek je velice milé a současně i inteligentní zvířátko. Mám je ráda.*palec*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]