Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka má pochroumanou nohu

Od: liduli odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes brzy ráno se vrátila kočička- nalezec, stáří asi 9-10 měsíců, z noční toulačky s pochroumanou zadní nohou, žádné viditelné stopy povrchového zranění (krev). Ani se nevrhla na žrádlo, hned si lehla a na nožičku si nenechá sáhnout, hrozně mňouká a kouše, když se dotknu nožičky. Myslíte, že mám s ní jít hned k vet nebo počkat den, dva s tím, že jí to přestane bolet, říká se, že se kočky ze všeho "vylížou".

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Nepřemýšlel bych nad tím a šel k veterinářovi, nevíte, jestli jí srazilo auto, nebo si jen natáhla sval. Myslím si, že je lepší prevence, než represe.

lidka*
hodnocení

0x

Můj kocour je také nalezenec, ale už před skoro 11 roky :) a hlídá si své teritorium s duší bojovníka. Několikrát jsem byla svědkem takových bitek (v noci) a bylo to skutečně kruté. Nepomohlo ani, pokud jsem na ně ječela a házela po nich menší předměty, co jsem měla po ruce. Když konečně zahnal soka na ústup, tak se po čase vrátil domů, zalezl na skříň a prospal minimálně celý den. Měl rány do krve a na nohu se moc nemohl postavit. Ale už druhý nebo třetí den chtěl znovu ven a to skáče z okna i klidně na tři tlapky. Takže já už mám s ním tuto zkušenost a neřeším to s veterinářem. Takže uvidíte jak se bude chovat během dne. *tuc*

myse*

já bych to zase tak nehrotila. Kočka někam zaleze a vylíže se z toho... Stejně i kdyby to měla zlomené, s tím doktor nic nenadělá nebo navrhne operaci za pár tisíc...

Počkejte pár dní - kočku kontrolujte jestli pije - to je hrozně důležité a jestli trochu jí. Můžete jí přilepšit něčím co má ráda, nebo uvařit kuřecí maso a dávat jí to i s polévkou nebo koupit kočičí mlíko, at do sebe dostane tekutiny. Jinak ji nechte v klidu

hodnocení

0x

Pokud si nenechá na nožičku sáhnout,a stále mňouká,vypadá to na zlomeninu,běžte k veterináři,bohužel ani kočka se ze zlomeniny nevylíže,i když má,jak se říká 9 životů.*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]