Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour po kastraci má chuť - je to možné?

Od: tynushik odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, Mainskej mývalák vykastrovanej už pár let, mě najednou začal osouložovat nohu, nevěděla jsem jestli náhodou značkuje, hned jsem na něj posvítila ale neznačkoval, pořád dělal ty pohyby, tak jsem ho položila abych se koukla a normálně mu stál :D jak je to možné.? Je ve společnosti dalších 3 koček a jednoho kocourka (kotě) Proč si vybral zrovna mě a proč to vůbec dělá, snad by jako kastrovanej choutky mít neměl ne? :D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Pokud byl kastrovám v dospělosti, choutky mu zůstávají, odeznívají pomalu. Akorát Vám v žádném případě neudělá malé mývalíky *smich*

Podobné sexuální projevy třeba u pejsků mívají sociální podtext, třeba se tím snaží naznačit, že když Vás může os...it, tak že bude vůdcem smečky - u psů to tak funguje...

tynushik
hodnocení

Kastrovaný byl jako kotě, do dnes žádné takovéto choutky neměl, nechápu jak je možné že se kastrát dokáže vzrušit.. na člověku, když má vedle sebe hned tři kočky :O

flip

Našeho kastrovaného kocoura přitahoval i stejně kastrovaný kolega kocour... :) Je to v nich prostě *smich*

andrea1*
hodnocení

0x

To kastrovaní kocouři dělají. Můj kastrovaný Peršan to dělal také. Používal ale kočky. Jsou to pudy, které zůstávají i když omezeně. Takže váš Mývalák je vpořádku. Přikládám foto Gríši, který je, bohužel, už v kočičím nebi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]