Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, Mainskej mývalák vykastrovanej už pár let, mě najednou začal osouložovat nohu, nevěděla jsem jestli náhodou značkuje, hned jsem na něj posvítila ale neznačkoval, pořád dělal ty pohyby, tak jsem ho položila abych se koukla a normálně mu stál :D jak je to možné.? Je ve společnosti dalších 3 koček a jednoho kocourka (kotě) Proč si vybral zrovna mě a proč to vůbec dělá, snad by jako kastrovanej choutky mít neměl ne? :D
Pokud byl kastrovám v dospělosti, choutky mu zůstávají, odeznívají pomalu. Akorát Vám v žádném případě neudělá malé mývalíky
Podobné sexuální projevy třeba u pejsků mívají sociální podtext, třeba se tím snaží naznačit, že když Vás může os...it, tak že bude vůdcem smečky - u psů to tak funguje...
Kastrovaný byl jako kotě, do dnes žádné takovéto choutky neměl, nechápu jak je možné že se kastrát dokáže vzrušit.. na člověku, když má vedle sebe hned tři kočky :O
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.