Nejste přihlášen/a.
Ahoj lid mmám problém,,,,..,,chci kočku ale(kotě) máma ji chce nechat i v zimě venku nebo ji vúbec nenechat vevnitř ale já ji nechci n ale máma vždy říká:Ta kočka je špindíra bude na chodbě binec a bude čůrat a kadit a kdo to buude uklíze?PROSIM poraďte co mám udělat?kočičí záchod sem skoušel ale to na mámu nezabíráá
Když budete mít kočičí dveře (najděte si googlem), tak snad není třeba se obávat, že kočka udělá v domě moc velký nepořádek. Já jsem jako kluk (před 30 lety, kdy se nic takového neprodávalo) udělal kočce dveře do sklepní části našeho rodinného domu odmontováním mřížky z ventilačního otvoru garáže a vzniklou díru jsem nahradil molitanovými dvířky.
Máma má vždy pravdu.Měli jsme dva kocoury,milá zvířátka,venkovní.Stahovalo se k nám snad půl dědiny.Záhony uválené rozhrabané všude ho...Kocouři byli staří tuhle zimu pošli.Stalo se neuvěřitelné,nikde kočičince,nic rozhrabáno,dá se sednout do trávy,zkrátka pohoda.Vím,že kočky už mít nikdy nebudeme.
Tak mamince ukaž jak někdo na internetu píše, jak to opravdu je. Měla jsem podobný problém a to ten, že mi rodiče dovolili kočku jen na zahradu. Tak jsem si vyhlídla vesnické kotě a přivezla domů. Protože umělo už z domova na kočičí záchod tak to ani v letní kuchynce nebylo jinak(dávala jsem ji tam na noc). Postupem času jsem tátu přemluvila a teď si kočku bere i do postele. Chápu maminky předsudky měla jsem je také. Ale dnešní kočky s dobrou výchovou jsou čistotné a hodné. U nas když postřebuje kočka na záchod a je treba s náma v kuchyni a dveře jsou zavřené tak si jednoduše mnoukne u dveří. Také jsme kočku naučili, že nesmí na kuchyňskou linku ani na stul. Kočka je inteligentní zvíře. Také zkus mamce říct že ať uděla jakýkoliv binec že ho uklidíš, že nebude mít starosti s ní. A neboj já na rodiče tlačila měsíce a nic. Když sem měla kočku na zahrade 3 měsíce až po tom mi dovolili ji pouštět do bytu a az po další 3 měsících ji nechali teprve spát doma na stálo. Ale stejnak ji denne poustim ven. Držim palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.