Nejste přihlášen/a.
Dobry podvečer mam otázku na kterou mi snad odpovite mám asi 1m hada a samovolně otevira terrarim takže moje otazka zni
Jak nejlevněji zabezpečit terarium. Diki za odpovědi
Těžká rada - tady nikdo neví, jaké máš zavírání...
Jo jo - ten zámeček je dobrý - brání hadům zevnitř - i všetečkům zvenčí...
Jinak - já mám pro sklípkany šikmé sklo (v úhlu 45°) na pantu - a nevěřil jsem, že ho dokáží zvednou - dokáží, musel jsem přidat pásky na suchý zip...
:/ Klasicke jako je tady mojihadi.nafoceno.cz/... ale už asi vim jsem si na te strance dke jsem ukradl ten obrazek jsem si přečetl članek
Buď magnety, jak už zde zaznělo, nebo sežeň kousek silnějšího drátu a ohni jej do tvaru Z. Jedním koncem drát zastrč mezi posuvná skla a manévruj tak, aby ten konec byl uvnitř v terárku. Druhý konec bude u tebe venku. Tvar Z nedovolí sklům, aby se posunula
Samozřejmě nesmíš mít super ostrý konec, že... bužírka, izolačka, jak píše Laadadal
A když použiješ drát s bužírkou, nebo omotaný isolačkou? Jinak se pak ještě dělá, že se skla dají provrtat a dá se tam speciální zámek, ale to bych u terárka viděl jako dost náročný jak na čas tak na peníze. Spíš bych volil na kraj ty magnety, můžou být i uvnitř, ostré hrany nemají.
No jo on je problem že já mam menši terarko než by mněl 1 m had mit ( nemam penize ( takže to tam zřejmně nenacpu :/
Magnety jsou asi 3cm dlouhy a asi 1 široký a hluboký, otázka je spíš, jestli ho hodláš do budoucna stále týrat. Zkus si na jeden den vlízt do malý krabice, ať víš, jak se cítí.
A myslite že mně nese** že ma male terarko? ale nemam penize jenm přece 15 letech nemam jak vydělata a rodiče jsou no ehm ...
doplněno 10.02.13 18:36:Ja se ji ani nedivim že utika :/
V tom případě hada někomu daruj... na inzertních serverech se jistě najde někdo, kdo shání hada.
doplněno 10.02.13 18:51:Prima. Lepší týrat zvíře, na které nemáš místo ani prostředky.
doplněno 10.02.13 18:53:Co to máš vlastně za hada a jak velké má terárko?
doplněno 10.02.13 22:18: To se nezlob, ale hada dej pryč. Cenchrii mám taky, dorůstá až dvou metrů a v terárku 60x30 cm sedá opravdu uvažovat o týrání. Nějaká gutka (e.gutatta), by to možná snesla, ale cenchrie prostě potřebuje prostor.
Chápu, že je to tvůj mazlík, ale mělo by ti jít především o něj, ne o sebe. Nebo se domluv s rodiči na pořízení terárka aspoň 80x50X60 (dxšxv).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.