Nejste přihlášen/a.
Dobry den potrebovala by som sa rychle poradit.. Moj psik NO 4mes. ma asi 3 dny problem odmita stravu, teraz uz aj tekutiny, mal zvysenu teplotu a v stolici ma krv.. Predosly psik nam uhynul nahle asi v pribehu 2-3 dni od zaciatku problemov..tacal tiez odmietat potravu potom uz aj tekutiny, zvracal, bol apaticky,lekar infuziu a asi do 5 hodin sa jeho stav nahle zhorsil, zacal byt caynoticky (mal modre dasna), tazko dychal, urychlene mu spravil lekar RTG hrudnika, kde zistil ze ma zvacsene starsne srdce operocal ho a tam mal nalez citronovozltych jater, zaludok mal stencenu stenu bohuzial psik po operacci do par hodin zomrel. Neviete mi poradit ci sa tymto sposobom nemohla prejavovat otrava na krysy? alebo nejaka ina otrava? Bojim sa u tohto noveho psika aby to neprebiehalo podobne..tento psik mal RTG kt. bol podla lekara v poriadku akurat ze ma krv v stolici je apaticky, odmieta aj tekutiny i stravu..Viem ze to moze byt asi aj viroza lenze vzhladom k predoslemu pripadu sa bojim aby to nedopadlo rovnko poradte prosim. Vdaka: Mame podozrenie na jedneho suseda v okoli uhynuolo asi 5 psikov v pribehu 2 rokov
Moje úvaha. Vaše pejsky, asi někdo chce otrávit. Váš pejsek, i když je doma na zahradě, by neměl být bez košíku. Koupit mu košík jen kožený, který ho nebude moc omezovat. Pejsek nebude moc nic sežrat, když někdo do zahrady něco hodí. Každý den bych prohlížela zahradu, kde mají přístup lidé, co jdou kolem.
Vzala bych pejska a jela do veterinární nemocnice. Ne k veterinářovi, co vám ošetřoval už toho prvního pejska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.