Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klištata co na kočku prostředek

Od: irena7

Prosím. Poradte někdo co s kocourem. V noci chodi ven. přes den spi doma jiny režim u nej neni možny. mame male lezeci ditě. a pořad od kocoura odpadavaji nasakle klištata. Ma pravidelně aplikovany Frontline nezi lopatky a + obojek. nic nezabira...Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petaja*
hodnocení

0x

My používáme Advantix, ALE POZOR, JE JEN PRO PSY, někde jsem četla, že psí prostředky proti klíšťatům se nesmí dávat kočkám, mohou dokonce uhynout, zvedňete telefon a zeptejte se veterináře, určitě Vám dobře poradí...pro kočky existuje Advantage, jestli je tak účinný jako Advantix pro psy - netuším, ale naši psi neměli klíště už třetí rok, co jej používáme a jsme spokojeni. Frontline našim psům taky nezabíral...hezký den Petra.

lidka*
hodnocení

0x

Dobrý večer Irenko, já od loňska zkouším tento obojek. Je vlastně nejlacinější z těch všech, co jsem používala. Ale i když se říká, že prakticky stoprocentní ochrana nezajistí žádný přípravek, zatím s tímto mám velice dobré zkušenosti. Vyzkoušejte a uvidíte. Já mám kocoura se stejným režimem ;) a předtím jsem občas sebrala doma hnusné nacucané klíště. Doufám, že jsem to teď nezakřikla. *modla* exo-eko.cz/....

hodnocení

0x

novinky.cz/... Já vím, že jsem kapku mimo, ale stojí to za přečtení.

doplněno 27.04.12 11:05:

Poklikejte a koukněte na Chovatelské potřeby firmy Baron. Nabízí nějaké přírodní prostředky. *hej*Kamarádka od něho měla nějaký olej na na kolii, takovou moc chlupatou, co vypadá jako Fík. Fungovalo to.*jasne*

borax*
hodnocení

0x

Frontline nefunguje už pár let, nejen u nás. Teď máme Antiparazitní obojek Beaphar S.O.S. kočka, zatím krátce, ale zkušenosti jiných prý dobré...

ono to asi nikdy nebude stoprocentní... naše kočka má taky BEOPHAR a přesto jí nacházím na hlavě vždycky nějaké klíště - asi že ji všude strká...běhá v trávě a v lese...

kejki
hodnocení

0x

jestli odpadávají nasáklá klíšťata, tak prohlížet a vyndavat. Mně občas přinese malinké klíště, kterému se jeho otrávený kožich nelíbí a hledá si místo na mně.

amy*
hodnocení

0x

Dobrý den.

My máme kočku a měli jsme stejný problém.

Vyzkoušeli jsme ruzné obojky a nic, nakonec nám pomohl sám veterinář napsal nám nějaký obojek a ten opravdu pomohl.

Třeby zkuste také zajít za vaším veterinářem :)

lidka*

Amy - napište prosím název toho doporučeného obojku. Díky! *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]