Nejste přihlášen/a.
Prosím. Poradte někdo co s kocourem. V noci chodi ven. přes den spi doma jiny režim u nej neni možny. mame male lezeci ditě. a pořad od kocoura odpadavaji nasakle klištata. Ma pravidelně aplikovany Frontline nezi lopatky a + obojek. nic nezabira...Děkuji
My používáme Advantix, ALE POZOR, JE JEN PRO PSY, někde jsem četla, že psí prostředky proti klíšťatům se nesmí dávat kočkám, mohou dokonce uhynout, zvedňete telefon a zeptejte se veterináře, určitě Vám dobře poradí...pro kočky existuje Advantage, jestli je tak účinný jako Advantix pro psy - netuším, ale naši psi neměli klíště už třetí rok, co jej používáme a jsme spokojeni. Frontline našim psům taky nezabíral...hezký den Petra.
Dobrý večer Irenko, já od loňska zkouším tento obojek. Je vlastně nejlacinější z těch všech, co jsem používala. Ale i když se říká, že prakticky stoprocentní ochrana nezajistí žádný přípravek, zatím s tímto mám velice dobré zkušenosti. Vyzkoušejte a uvidíte. Já mám kocoura se stejným režimem
a předtím jsem občas sebrala doma hnusné nacucané klíště. Doufám, že jsem to teď nezakřikla.
exo-eko.cz/....
novinky.cz/... Já vím, že jsem kapku mimo, ale stojí to za přečtení.
doplněno 27.04.12 11:05: Poklikejte a koukněte na Chovatelské potřeby firmy Baron. Nabízí nějaké přírodní prostředky.
Kamarádka od něho měla nějaký olej na na kolii, takovou moc chlupatou, co vypadá jako Fík. Fungovalo to.![]()
Frontline nefunguje už pár let, nejen u nás. Teď máme Antiparazitní obojek Beaphar S.O.S. kočka, zatím krátce, ale zkušenosti jiných prý dobré...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.