Nejste přihlášen/a.
Prosím. Poradte někdo co s kocourem. V noci chodi ven. přes den spi doma jiny režim u nej neni možny. mame male lezeci ditě. a pořad od kocoura odpadavaji nasakle klištata. Ma pravidelně aplikovany Frontline nezi lopatky a + obojek. nic nezabira...Děkuji
My používáme Advantix, ALE POZOR, JE JEN PRO PSY, někde jsem četla, že psí prostředky proti klíšťatům se nesmí dávat kočkám, mohou dokonce uhynout, zvedňete telefon a zeptejte se veterináře, určitě Vám dobře poradí...pro kočky existuje Advantage, jestli je tak účinný jako Advantix pro psy - netuším, ale naši psi neměli klíště už třetí rok, co jej používáme a jsme spokojeni. Frontline našim psům taky nezabíral...hezký den Petra.
Dobrý večer Irenko, já od loňska zkouším tento obojek. Je vlastně nejlacinější z těch všech, co jsem používala. Ale i když se říká, že prakticky stoprocentní ochrana nezajistí žádný přípravek, zatím s tímto mám velice dobré zkušenosti. Vyzkoušejte a uvidíte. Já mám kocoura se stejným režimem a předtím jsem občas sebrala doma hnusné nacucané klíště. Doufám, že jsem to teď nezakřikla.
exo-eko.cz/....
novinky.cz/... Já vím, že jsem kapku mimo, ale stojí to za přečtení.
doplněno 27.04.12 11:05: Poklikejte a koukněte na Chovatelské potřeby firmy Baron. Nabízí nějaké přírodní prostředky. Kamarádka od něho měla nějaký olej na na kolii, takovou moc chlupatou, co vypadá jako Fík. Fungovalo to.
Frontline nefunguje už pár let, nejen u nás. Teď máme Antiparazitní obojek Beaphar S.O.S. kočka, zatím krátce, ale zkušenosti jiných prý dobré...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.