Nejste přihlášen/a.
Dobry den nevite nekd,jak fungujé injekce?Musi se hned po oskoceni psem,nebo do jake doby?Mame plot,fena se hara,ale souseduv pes si poradil a nevime jestli ne za posledni tyden vicekrat.dekuji
dobrý den, když se nám před lety podhrabal k fence pes, jela jsem s ní hned 2.den k veterináři, dostala injekci a bylo - připadá mi divné čekat, až se to rozvine, podle mě je pro fenku šetrnější přerušit to hned na počátku, ne? být Vámi, zavolám vetovi a nechám si poradit od něj, on to bude vědět nejlíp...
Dobrý den, ono to není tak jednoznačné. Mám s tím samým zkušenost..volala jsem hned ten den veterináři a ten mi řekl ať přijedeme že dostane injekci proti březosti. Říkám a nemůže jí to nic udělat nééé to je bezpečný. Radši sem zavolala ještě jinýmu veterináři..stejná otázka..a on no injekci bych nedoporučoval v 50 nebo teď si ty procenta přesně nepamatuju snad i více 80?% případů je po injekci zánět dělohy. TAkže jen, že se nedá všem veterinářům věřit. Je fajn že ve vašem případě (minda) to dopadlo dobře..já se o feňuli bála..a vyřešili jsme to jinak ale to už je jiná věc )
Dobrý den, Juglans. Máte čas. Na stránkách www.pejskar.cz/ve/... jsem našla na toto odpověď od veterináře. Píše tam: Na aplikaci injekce k vyvolání potratu (Alizin) máte čas do 45. dne březosti, spíše doporučuji nechat jí udělat kolem 25. dne ultrazvuk, zda vůbec zabřezla či ne a v případě pozitivní gravidity jí můžete nechat preparát aplikovat.
doplněno 17.04.12 08:29:Není zač a přeji, ať to dobře dopadne.
Dobry den,myslela jsem ze to prerusi hned na zacatku,ale tojeste brezost asi neuvidi.Docela mi feny bude lito vyvolavat potrat,pokud bude.Poradim se s veterinarem.Dekuji vsem za rady.take me sokuje ze to nekdy nezaberemjak tu zmiuje pisatelka.To abych sla za sousedem,ze bude platit alimenty.Uz jednou se mnam to stalo a kvuli psovi neminim stavet 3m plot.mame jen 2m a poradi si,pak pitoma ale nevi jak zpatky.Premyslim o kastraci,fenu jsem si ridila ,ze se netoula a rikala jsem si,vzdyt mame plot,ale jak vidim ,stejne si cestu najdou.Tenkrat mela asi 10 stenat,podarilo se nam je rozdat,ale legrace to nebylaco pak,ze..
Dobrý den,
ta injekce je pro fenku dost nebezpečná. V dost velkém procentu snad v 50% vyvolává zánět dělohy ( Nedávno sem tu něco podobného řešila..výsledek je buď počkat jeslti je fenka březí a pak necat vykastrovat..nebo si nechat štěniska..
dá se píchnout injekce před háráním něco jako antikoncepce ale na to už je sakra pozdě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.