Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodiče něchtějí většího psa

Od: martinmas odpovědí: 8 změna:

Ahoj je my 15 let a chtěl bych velkého psa nějakého zlatého retrívra nebo něco takového ale my vždy měli psi menších ras jako jezevčík potom takový oříšek ten byl vysoký tak nějak mezi tím retrívrem a jezevčíkem a rodiče chcou zase jezevčíka ale já bych chtěl jiného psa jak je přemluvit prosím vás pomozte mi s tím. Počítám s tím že pes zabere hodně času a velký pes toho hodně sežere a potřebuje chodit na cvičák to vše vím.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nějak tomu nerozumím. velkého psa chce : a) Honza

b) Martin

c) oba dva

Pokud platí za c), pak chudáci rodiče - doma budou mít Honzu a Martina a ještě 2 velké psy. No potěš koště!*ee* Jaga.

hodnocení

0x

Jestli je ti 15, tak bys je mohl přesvědčit lepšími výsledky ve škole, třeba konkrétně v češtině.

honzamd*
hodnocení

Ahoj.No tak nedivím se že nechceš malého psa a k tomu ještě jezevčíka toho sme kdysi měli a to jsou velcí paličáci. Velkýho psa ti doporučím Bernského Salašnického psa je to moc hodnej pes s dobrým srdcem a učenlivej je taky. Jenže na druhou stranu chápu rodiče jak máte velký dům dvur a zahradu takový pes to je žrádlo po pomale po tunách *smich* ale zase má to i své výhody s takovým psem když někde deš tak nemusíš mít strach že tě nekdo přepadne nebo něco podobného už jenom fakt mohutnosti a zloději je fakt že by pes zloděje oblízal jedno radši uteče. Ale z jezevčíka na Bernáka případne retrívra nebo labradora nebo podobného psa je velký skok třeba by stačil pes měnší třeba Samojed ten se díky srti taky zdá jako pořádnej macek nebo border kolie a další u takových psů by možná rodiče řekli že ano.

Ono podívej se na to ze strany rodičů je ti 15 let takže chodíš nejspíš do 9 třidy těď dokončíš školu a určitě půjdeš dál na učnák nebo maturitu to nevím a potom si najdeš holku a na psa zapomeneš a co potom rodičům zůstane na krku pes jako hora a myslím že maminka by s psem běhat nechodila takový pes potřebuje vycházky aspon 3 denně ráno než pudeš do školy když příjdeš ze školy a ještě večer a na to rodiče taky myslí předpokládají že vstávat se ti chtít nebude a pozdějš budeš s klukama blbnout tak se ti taky chtít nebude a pejsek bude strádat. ale třeba taky ne třeba by ses o něj staral ale to musíš přesvětšit rodiče ono otázkou je jak že? ;)

doplněno 15.04.12 14:32:

A taky ono jezevčík stojí tak 500 kč ale třeba bernák bez papíru tak 8000 a papírama min 12 000 korun nevím jekého psa chceš ale psem peníze začínají přes příslušenství to je vodítko,náhubek, (bouda to si možná uděláte sami doma), delší vodítko na cvičák , jídlo pro psa to je pořádně mastný , a co dovolená co s ním o dovolené dědeček babička no takovej obr co s ním nevím jestly by ste s ním jelzdily na dovolenou třeba ano nevím.Takovej pes není žádná sranda péče není levná. Takovej pes příjde i na čtvr milionu za celej život a de to znát.

*modla* další takovej...

honzamd*
hodnocení

no popravdě já a čeština jsme odvěcí nepřátele to přiznávám.

doplněno 15.04.12 14:36:

na druhou stranu moje rada ikdyž gramaticky špatně že je vám z ní možná na zvracení pomohla tomu člověku rozhodně víc než ta vaše.

myslím že rada ", tak bys je mohl přesvědčit lepšími výsledky ve škole" mu moc nepomohla , protože nemyslím že lepší výsledky ve škole pomužou k tomu že koupí psa to sem v životě neviděl že když prostě někdo psa nechce z důvodu že na něj třeba nejsou finance , prostor , nebo čas tak když má jedničky ve škole tak ho prostě koupí.

Ne, já narážím hlavně na to, že si zadáš otázku a pak si na ni sám odpovídáš. Tohle totiž normání není a mělo by se to léčit

martinaa*

Možná bys mu mohl poradit i osobně, když sedíte u jednoho komplu:D:D Legraci si dělej z někoho jiného...

tlapka*
hodnocení

0x

V prvé řadě nebýt schizofrenik. Je sice hezké, že si otázku zodpovíš sám, ale co když si ta tvá já budou starost o psa předávat pořád dokola, až se o něj nakonec nepostará nikdo? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]