Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je potkanovy

Od: michalbada odpovědí: 13 změna:

Prosím rychle co je potkanovy jsou mu asi 2-3 roky najednou sebou plesk v kleci a začal hraban jenom zadníma nohama a přední mu plandali co mu je?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Zdravím, zdřejmě infark, nebo křeče z otravy, to je myslím nemožné.

michalbada
hodnocení

Tak už se nehíbe myslím že každá rada je těd zbytečná packy zmodrlaly očička otevřená natažená myslím že teď už je jediný co se dá udělat poslední rozloučení. *plac**plac*

hodnocení

2x

Jo,jo,infarkt:(

michalbada
hodnocení

Tak vám všem děkuju za odpověd no jo smrt k životu už patří zas těď už čeká v čekárně nahoře zatím si leží v terárku mrtvá přikriná pod svím spacáčkem před domečkem udělám a za chvílu půjde pod zem at si ještě naposled odpočne na druhou stranu měla se dobře velké dobře odvětrané terárko s prolezáním s hezkým domem měla dobré jidlo a zdravé. všem DĚKUJU

1jara*

Škoda že nikdo z nás ti nemůže nijak pomoci.

michalbada
hodnocení

Co udělat z jejím tělíčkem? Na zahradu zahrabat nevím jak by vyšlo s ohledem na potulující se kočky by to znamenalo kočičí bufet zdarma.

PS : hodit do hnoje nepovažuji za odpověd k tomuto tématu.

susenka*

Pokud jí chcete udělat hrobeček, tak opravdu hluboko zakopat na zahradě.

krkovicka*
Zatezkejte hrob kamenem.Takhle na to kocour nepůjde.Navíc,zem si o pár centimetru sedne a až zaprsi může mrtvolka být i vidět.
jumba

Mně taky zemřel kamarád- pes. nedávno. Byl sice už nemocný a starý 15 let. Ale byl to supr kámoš, ořval jsem ho a zařekl se, že ted žádného nechci, abych nemusel to zažít znovu. A tak jsem mu udělal hrob. Musel jsem vykopat 1,20m hluboko, protože byl velký v kohoutku 45cm. Dal jsem tam zatím velký šutr. Až to uplně klesne, tak už vím jaký tam na hrob zasázím keř- jasmín. Protože jsem se pořád nemohl s tím smířit a vyčítal si, že jsem třeba mohl ještě nějak pomoci, tak jsem si sednul k hrobečku a povídal si s ním. Vysvětlil jsem mu, že už mu je takhle líp. Nemohl chodit na zadní nohy, neviděl, neslyšel, ale stejně to bolelo. Vykládal jsem mu, co jsme spolu všechno od mých 3 let prožili. Co jsme spolu všechno dělali. A at mi odpustí, jestli jsem mohl udělat víc a neudělal. Od té doby mi bylo líp. Sice pořád mi chybí, ale od té zpovědi už to tak nebolí.*mala* Nevadí mi, když se mi tu někdo proto bude smát, ale já to tak cítil, že musím si s ním popovídat a poslat ho štastně do psího nebíčka.

hodnocení

0x

Krabičku, jako rakvičku, krabičku zavázat a udělat hrobeček na zahradě. V krabičce potkan zůstane v bezpečí.

doplněno 13.04.12 20:11:

Krabičku ještě zabal do alobalu, tím nebude nic, cítit kolem.

doplněno 13.04.12 20:13:

Krabička od mléka, pak zabalit do alobalu, převázat a je to.

poseidon*

Já bych ho jen tak zahrabal, kočky po zdechlinách moc nejdou, v krabičce by se zapařil, v zemi si na něm pochutná spousta malých užitečných zvířátek, která vytvářejí půdu, to se mi zdá nejpřirozenější.

hodnocení

0x

Potkánci se dožívají v průměru 2 let. To znamenám že ten Váš zřejmě umřel přirozenou smrtí stářím. Měla jsem ho dvakrát, strakatého kapucínka, pokaždé to byl Honza. Poprvé 2 roky, podruhé 1,5 roku. Další jsem už nechtěla, kvůli tomu krátkému životu. Pokaždé jsme brečeli, že se i sousedé ptali, co se u nás stalo.

Udělejte mu hrobeček, pěkně hluboký a vzpomínejte na něj jako na dobrého kamaráda. Potkánci jsou úžasně inteligentní, říká se, že dokonce předčí psy. Tak at v klidu odpočívá a Vy na něj v dobrém vzpomínejte. Je ho škoda. *plac*Jaga.

ladaadal*
hodnocení

0x

Souhlasím s Babajaga. Taky jsme měli dva potkánky. Členové rodiny. Jeden uřel přirozeně, podobně jako tvůj, druhého jsme museli nachat uspat, protože měl nevyléčitelnou nemoc a trápil se. Oběma jsem udělal hrobeček na zahradě. Hluboká díry, uložit, na tělíčko placatý kámen, aby ho nevyhrabala zvěř (kočka ne, ale je fůra jiných dravců), zasypat a nahoru kámen jako náhrobek. Dělal jsem to hlavně kvůli dětem, ale přilnuli nám k srdci celé rodině . Taky jsme kvůli tomu prodali klec a už další nepořizovali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]