Nejste přihlášen/a.
Ahoj, myslíte, že bude stačit pro psa, který má v kohoutku - 30-33cm přepravka o rozměrech 48x30x30cm(délka,šířka,výška)? Jde mi především o tu výšku, zda mám počítat i s hlavou? Přijde mi, že psi stejně v přepravce většinou leží a když stojí, tak jsou shrbení...
Není to na nějaké dlouhé ubytování, spíš by měla sloužit místo odkládačky na závodech nebo při delším cestování. Řekněme, že nejdéle by tam byla 1,5hod a kdyby bylo potřeba déle, tak se stejně půjde na procházku aby se protáhla.
Tak co myslíte?
Moje úvaha. Nedá mi to. Nechápu, proč musíme mít postel 2 metry dlouhou a metr širokou, stejně tam jen přespíme, jsme skrčený, měříte třeba jen 180 cm? Stejně potom člověk vstane a chodí. Tak mu na přespání stačí, 150 cm pohovka, šíře půl metru. To je jen přirovnání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.