Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepravka- velikost

Od: memek odpovědí: 3 změna:

Ahoj, myslíte, že bude stačit pro psa, který má v kohoutku - 30-33cm přepravka o rozměrech 48x30x30cm(délka,šířka,výška)? Jde mi především o tu výšku, zda mám počítat i s hlavou? Přijde mi, že psi stejně v přepravce většinou leží a když stojí, tak jsou shrbení...

Není to na nějaké dlouhé ubytování, spíš by měla sloužit místo odkládačky na závodech nebo při delším cestování. Řekněme, že nejdéle by tam byla 1,5hod a kdyby bylo potřeba déle, tak se stejně půjde na procházku aby se protáhla.

Tak co myslíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je mi líto, ale nestačí. Majitelka psů.

hodnocení

1x

Moje úvaha. Nedá mi to. Nechápu, proč musíme mít postel 2 metry dlouhou a metr širokou, stejně tam jen přespíme, jsme skrčený, měříte třeba jen 180 cm? Stejně potom člověk vstane a chodí. Tak mu na přespání stačí, 150 cm pohovka, šíře půl metru. To je jen přirovnání.

martinaa*
hodnocení

0x

Souhlas s Viky. Pokud je pes v přepravce shrbený, tak pravděpodobně proto, že má hlupáka majitele, který mu koupil přepravku malou a pak ho tam nacpal. Samozřejmě nemusí mít kolem sebe metr místa, aby se potloukl, ale určitě tolik, aby se mohl normálně bez hrbení postavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]