Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkoušky a závody

Od: manicka* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, chci se zeptat, jak to děláte na závodech? Jde mi o to, jestli je výhodnější nechat psa samotného v kotci, někde uvázaného, ve vlastní přepravce či u sebe? Většina lidí má psa v odkládačkách, že jim pak lépe cvičí, protože se na psovoda více soustředí, ale jelikož mám psa malé velikosti chovaného v bytě, není na časté odkládání venku zvyklý a navíc- v odkládačkách, kde jsou dvířka s otvory 10x10 cm, tak se můj pes-věřte nevěřte-dokáže protáhnout. Na našem prvním závodě o víkendu jsem měla psa stále u sebe, ale šli jsme na řadu jako první, a tak jsem nemusela řešit otázku, zda bude unaven nebo ne, když bude trajdat se mnou.

Zkrátka, jaký způsob máte vy?:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli je zvyklý být s vámi v bytě,tak bych se bála,že když ho necháte v odkladačce,že bude hodně vystresovaný.Beru to podle našeho krysaříka.Ten se nikde nebojí,je společenský,ale pokud je s někým z rodiny.Jak by byl zavřený sám na neznámém místě,klepal by se a těžce by to nesl.Já bych ho nechala chodit s vámi na vodítku a aby z toho nebyl moc unavený,tak na nějaký čas bych ho pak dala do přenosky,ale zůstala bych u něho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]