Dobrý den, mám 7měsíční samičku a máme docela velký problém. Už jsme byli i u veterináře, ale ten o tom nikdy nic neslyšel. Náš králíček, když usíná, tak má pokaždé výskok. Zakloní hlavičku a pak má výskok někdy do výšky a někdy do dálky a vůbec o tom neví, pak se probudí a vrátí se na místo, kde před tím chtěla spát. Někdy nám připadá jako by to byla epilepsie, ale neslintá. A taky na rozdíl od jiných králíků je hrozně moc přítulná. Poslední dobou se dokonce při těch výskokách počůrává. Myslíte, že ji mohl někdo ubližovat, a do teď má nějaké trauma? Budu ráda za jakoukoliv radu. Děkuji
Aha, od narození. Základní informace byla tedy velmi nepřesná. Ano, není to normální, po pozorném pročtení původního dotazu mne zaujala informace o zaklánění hlavy před usnutím. Nevím, jak je to přesný popis, ale představím-li si zakloněnou hlavu králíka, je pro to mne neobvyklý jev. Pokud však králík šťastně žije, nechte ho tak. Z popisu chápu, že z toho máte větší problém vy. Nechte ho žít tak, jak mu to vyhovuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.