Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrslý králík má výskoky, když usíná.

Od: peťule odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám 7měsíční samičku a máme docela velký problém. Už jsme byli i u veterináře, ale ten o tom nikdy nic neslyšel. Náš králíček, když usíná, tak má pokaždé výskok. Zakloní hlavičku a pak má výskok někdy do výšky a někdy do dálky a vůbec o tom neví, pak se probudí a vrátí se na místo, kde před tím chtěla spát. Někdy nám připadá jako by to byla epilepsie, ale neslintá. A taky na rozdíl od jiných králíků je hrozně moc přítulná. Poslední dobou se dokonce při těch výskokách počůrává. Myslíte, že ji mohl někdo ubližovat, a do teď má nějaké trauma? Budu ráda za jakoukoliv radu. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bude to krátkodobé, má sny a je v době dospívání... :)
peťule
hodnocení

Myslíte? Ale už to má 7 měsíců...

Aha, od narození. Základní informace byla tedy velmi nepřesná. Ano, není to normální, po pozorném pročtení původního dotazu mne zaujala informace o zaklánění hlavy před usnutím. Nevím, jak je to přesný popis, ale představím-li si zakloněnou hlavu králíka, je pro to mne neobvyklý jev. Pokud však králík šťastně žije, nechte ho tak. Z popisu chápu, že z toho máte větší problém vy. Nechte ho žít tak, jak mu to vyhovuje...

hodnocení

0x
kdyz usinam mam obcas skubnuti v noze (nekdy me to i vzbudi), jinak se citim OK. Asi to bude"normalni", jen u kralicka je to silnejsi. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]