Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vycvičit andulku?

Od: mikous1233 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám od štědrého dne anduláka ,jsou budou mu za 2 týdny 3měs. jak jsem ho poznala ,hned jsem věděla ,že budeme kamarádi,ale dopadlo to ještě lépe,dnes je 25.12 a on mi již sedí na prstě a když zalovám ,,domů!" tak zaletí zpět,poraďtě mi,prosím,jak mám pokračovat s výcvikem ... :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolphin*
hodnocení

1x

Záleží co by měla umět, korelu jsem naučila pískat melodii ( pořád jsem ji piskala dookola az se to naucila), jinak pro inspiraci muzes pouzit youtube , opravdu zalezi co by mela umet :D

kacu*
hodnocení

0x

Wow, takový vztah s andulkou bych taky chtěla mít :) A co třeba naučit jí mluvit?

doplněno 26.12.12 22:27:

+ Můžu se zeptat jak jste ho to naučila?

mikous123
hodnocení

kacu@ já jsem ji to ani moc neučila,všude psali,že se andulka nechá prostě jen tak bejt a nechat ji,ale já jsem se na toho mýho anduláčka vrhla radosti,povídala jsem si s ním a on na to sice nereagoval ,ale mně to nevadilo :) druhý den mě už od ráda volal svým švitořením :D BYLA JSEM RADOSTÍ BEZ SEBE ,potom jsem ho pustila z klece ,prolétl celýpokoj a zastavil se mina hlavě,potom jsem ho neslado klece a zřetelně jsem mu říkala ,,domů" pořád dokola ,když jsem to pak ještě tak 5 krát udělala už sám vletěl do klece,andulka je miláček :) děkuuji všem za typy

hop®

Většina zvířátek umí ocenit, když se jim věnujeme, pravda u andulky jsou takhle rychlé pokroky obdivuhodné.

Můžeš s andulákem cvičit "agility", různé prolézačky, když máte tak hezký vztah, určitě se rád naučí cokoli, aby Ti udělal radost!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]