Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chameleon má šedivou hlavu?

Od: veruna07* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám otazku ohledně chameleona jemenského( 6měsíců).Když mu byli tak 4 měsíce měl hlavu pořád hezky zelenou a teď jí má takhle našedlou (viz.foto) .Ale večer jí má zase hezky zbarvenou do světle zelena, a když spí tak má hlavu stejnou jako tělo-světlounce zelenou:)Ale když je naštvanej tak jí má taky zbarvenou do tmavý barvy, je když je "normální" tak jí má takovou našedlou.:)Tak jestli to něco není když má takovouhle barvu hlavy?:)Je to můj první chamíček, děkuju Vám za každou odpověď:))

Chameleon má šedivou hlavu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Nebude se svlékat? I ty packy mi přijdou takové zakalené...

veruna07*
hodnocení

Tady je druhá fotka ještě :)děkuju :)Verča.

Chameleon má šedivou hlavu? #2

bartas*
hodnocení

0x

tp-faq.reptile.cz/... Nevím kolik máte nastudováno o chovu.

hm*
hodnocení

0x

He, chameleon je strašně zvláštní tvor. :)

Nikdy jsem ho neměl, ale nechytá on barvu z toho provázku?

veruna07*
hodnocení

to si myslím že né , on na něm i spí a to je normálně zbarvený .Jen přes den je takovejhle :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]