Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček na tmavym místě?

Od: krkovicka* odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer.Přemýšlím zda bylo vhodné umísťovat křečka do tmy.Vystěhovala jsem ho z pokoje z parapetu do komory.Pač kousal klec od desíti do pěti rána.Sice přes den spí,semtam vylezl
se najíst a proto se ptám zda to sluníčko potřebuje,zas tam má aspoň klid.Dekuji moc za odpovědi.
doplněno 07.04.12 20:29: Je tam i přes den.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

taky jsme měli křečka - já ho obvykle na noc "strčila" do kuchyně, aby nikoho nerušil... přes den jsem ho vrátila, aby byl "s náma"... sluníčko by mu asi nechybělo, spíš teplo - ale k čemu by vám byl křeček, kdyby byl chudák "odloženej" někde v komoře? *ee* on chce taky někdy ven, proběhnout se, přece...

krkovicka*
hodnocení

Byt o rozloze 45m2 1+1 nemám ho kam dat.Myslím tím slunné místo.Jen jsem chtěla vědět zda mu tmavé místo nevadí.Jelikož nám komora plesnivela ,dali jsme tam topení.Už je na okně,jen to sluníčko mu chybí... :)
Křeček na tmavym místě?

hodnocení

2x

Hezký večer, Krkovičko. Veterinář u nás tvrdí, že křeček by neměl být na přiliš chladném a tmavém místě. Tak to asi není nejlepší řešení. Záleží však na Vás a na křečkovi, zda to chcete vyzkoušet. Mějte pěkný zbytek večera a krásné, pohodové, Velikonoce Vám přeji.:)

doplněno 07.04.12 21:50:

Není zač. Díky.;)

krkovicka*
hodnocení

Děkuji.Vám taky Krasne svátky.(asi máte veterináře doma) :)

hoummy*
hodnocení

1x

Tak jako podle mě, by měl mít někdy denní světlo, ale tma mu také neuškodí, ale né pořád. Zkuste to dělat tak, že přes den jej budete mít v pokoji a večer do komory.

majsterjoe*

To je dobra odpoved. Jen dodam, ze krecek je nocni tvor. A kdyz si ho nekdo koupi, musi s tim pocitat. Me to nahodou delalo radost. Pak jsem ho dal ale do kuchyne. Prece jenom kdyz se na kolotoci se tocil ve dve rano, nebylo to moc prijemne.

krkovicka*
hodnocení

Nojo.Máme ho už rok.Poslední týden mi to vadilo.Protože přes den na něho nebyl až tak čas a celou noc opravdu kousal,navíc chodím spát až v jedenáct...má tam minerální kamen a není vůbec ohlodany.aspoň přes ten den ho zítra vypakuji na okno.Okno na západ.zatmavovaci plast.okno.

hodnocení

0x

Dobrý večer,

křečík je asi taky rád na světle, ale dala bych pozor, pokud máte okno na jih. Až bude teplo a hodně svítit sluníčko, aby se nepřehřál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]