Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček na tmavym místě?

Od: krkovicka* odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer.Přemýšlím zda bylo vhodné umísťovat křečka do tmy.Vystěhovala jsem ho z pokoje z parapetu do komory.Pač kousal klec od desíti do pěti rána.Sice přes den spí,semtam vylezl
se najíst a proto se ptám zda to sluníčko potřebuje,zas tam má aspoň klid.Dekuji moc za odpovědi.
doplněno 07.04.12 20:29: Je tam i přes den.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

taky jsme měli křečka - já ho obvykle na noc "strčila" do kuchyně, aby nikoho nerušil... přes den jsem ho vrátila, aby byl "s náma"... sluníčko by mu asi nechybělo, spíš teplo - ale k čemu by vám byl křeček, kdyby byl chudák "odloženej" někde v komoře? *ee* on chce taky někdy ven, proběhnout se, přece...

krkovicka*
hodnocení

Byt o rozloze 45m2 1+1 nemám ho kam dat.Myslím tím slunné místo.Jen jsem chtěla vědět zda mu tmavé místo nevadí.Jelikož nám komora plesnivela ,dali jsme tam topení.Už je na okně,jen to sluníčko mu chybí... :)
Křeček na tmavym místě?

hodnocení

2x

Hezký večer, Krkovičko. Veterinář u nás tvrdí, že křeček by neměl být na přiliš chladném a tmavém místě. Tak to asi není nejlepší řešení. Záleží však na Vás a na křečkovi, zda to chcete vyzkoušet. Mějte pěkný zbytek večera a krásné, pohodové, Velikonoce Vám přeji.:)

doplněno 07.04.12 21:50:

Není zač. Díky.;)

krkovicka*
hodnocení

Děkuji.Vám taky Krasne svátky.(asi máte veterináře doma) :)

hoummy*
hodnocení

1x

Tak jako podle mě, by měl mít někdy denní světlo, ale tma mu také neuškodí, ale né pořád. Zkuste to dělat tak, že přes den jej budete mít v pokoji a večer do komory.

majsterjoe*

To je dobra odpoved. Jen dodam, ze krecek je nocni tvor. A kdyz si ho nekdo koupi, musi s tim pocitat. Me to nahodou delalo radost. Pak jsem ho dal ale do kuchyne. Prece jenom kdyz se na kolotoci se tocil ve dve rano, nebylo to moc prijemne.

krkovicka*
hodnocení

Nojo.Máme ho už rok.Poslední týden mi to vadilo.Protože přes den na něho nebyl až tak čas a celou noc opravdu kousal,navíc chodím spát až v jedenáct...má tam minerální kamen a není vůbec ohlodany.aspoň přes ten den ho zítra vypakuji na okno.Okno na západ.zatmavovaci plast.okno.

cibetkava*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

křečík je asi taky rád na světle, ale dala bych pozor, pokud máte okno na jih. Až bude teplo a hodně svítit sluníčko, aby se nepřehřál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]