Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je my 14 let (v ůnoru my bylo 14 let) a chci vás zeptat jestli sport agility mohou provozovat i mladší 18 let nebo jestli nemohou a jestli tedy mohu já jako nezletilý provozovat tenhle sport nebo k tomu musím mít nějaké potvrzení od rodiču nebo nesmím vůbec? Jinak samozdřejmě nechci tento sport provozovat na profesionální urovni jen jako koníček mám Bernské Salašníka asi 1,5 roku starý (teda stará je to fenka) sport chci provozovat jen z důvodu zdokonalení psa aby se vyběhal aby se nějak zabavil jinak chodíme na cvičák na dlouhé vylety a podobně. Děkuji za odpovědi.
Dobry den... nebo ahoj?! Ja take delam agility dkonce i flyball a zacinala jsem kdyz mi bylo 14 momentalne je mi 15 a dokonce jsem ziskala 2. misto v krajskych zavodech a 3. misto v republice... urcite schvaluji a zadne potvrzeni nepotrebujes... dokonce nejaka crnactileta holcina vyhrala ja uz ted nevim co ale take se psem... vubec se neboj... jinak je to uzasny konicek a my treba dokonce i jezdime na soustredka a je to uzasne naposledy jsme byli v Amsterdamu... drzim palecky a s chuti do toho...
Ahoj, já dělala agility od 13 a nezletilost určitěnení překážkou. Souhlas rodičů jsem musela mít jen pro tábory.
Ovšem salašník je pes jako hora, zeptala bych se veterináře, jestli souhlasí. Tahle velká plemena při agility často trpí na klouby. Takže pokud chcete rekreačně, mohli byste vyeliminovatrizikové překážky (tuším, že jde hlavně o áčko a některé skoky).
Je to nádherný sport a přeji vám spoustu společných báječných zážitků!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.