Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka lízá mýdlo - škodí?

Od: ani123* odpovědí: 7 změna:

Kočce strašně chutná mýdlo, které máme v koupelně (není to tekuté, ale normální, tvrdé). Ona si totiž umí otevírat dveře (pokud nejsou celé zavřené). Vždý skočí k mýdlu a líže to jako o život! Jak ji to mám odnaučit? Je to sice směšné jak to líže :D, ale bojím se, že ji to uškodí*nevi* Prosím, jak ji to odnaučit?*slunce*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Nevím, ale mýdlo by určitě nemělo přijít do zažívacího traktu žáného domácího mazlíčka... zkuste koupit na mýdlo nějaký obal, aby se k němu číča nedostala.

mowla*
hodnocení

0x

Mýdlo, pokud není extrémně parfémované, kočce neublíží... Já bych jí tu ´dobrotu´ dovolil...

;)

doplněno 22.12.12 20:51:

Fatawire - "V dnešní době "sraček" " - no právě, myslím, že i ta kočka do sebe ´narve´ tolik chemie v doporučovaném žrádle, že ta trocha z mýdla už nebude mít podstatný význam... :-D

*sok* V dnešní době "sraček" si myslím, že to není nejlepší nápad.

doplněno 22.12.12 23:25:

No jen aby pak nebyla "hnědá sračka" na koberci. *smich*

hodnocení

0x

jedine mydlo dat do krabicky,aby se k nemu nedostala.Ja bych ji to nenechala,muze ji byt spatne.Odnaucit,tak to nejde.

ani123*
hodnocení

Já ji k tomu nepouštím...*bzum* Ona si totiž umí sama otevírát dveře, a já ani nevím, že je v koupelně. Každopádně, nikdy se ne po...:D

jardino555*
hodnocení

0x

náš pes sežral celé mýdlo...prděl jak o život...pomoc jediná...dostal přes výchovnou tlamu a zavíráme koupelnou :)

doplněno 23.12.12 11:01:

dostal výchovnou přes tlamu...:)

hodnocení

0x

Mydlo se vyrabi z tuku,tzv.hydrolizou,zmydleni tuku,pak neni divu,ze kocce chutna,ale jak jsem rekla ,pozor.Kocicky byvaji sikovne.Nase take zkoci na kliku a je otevreno:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]