Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Koupil jsemv Lidlu psí konzervu Orlando Chunks in Gravy with Turkey. Známý mi sdělil, že se na trhu objevily psí konzervy nebezpečné pro zvířata. Prosím sdělte mi jaké máte zkušenosti s tímto druhem krmení resp. zda ji mohu dát svému psovi bez obav. Děkuji
Já bych ji normálně ochutnal,o té škodlivosti bych nemluvil,dělají se líp než pro lidi,leckterý bezdomovec to potvrdí.
No lip jak pro lidi bych netvrdil staci si precist slozeni a hlavne je rozdil mezi konzervou za 25 z lidlu kde je obsach masa kolem 4% nebo kdyz se koupi kvalitni konzerva ktera stoji kolem 80kc a je tam obsah masa pres 70% to si chce poradne rozmyslet... Nopokud na konzervach neni made in poland tak je jisty ze to neni z posypove soli aspon... Jinak je pravda ze psi konzervy nejsou vubec spatny protoze mam psa vse co mu dam ochutnam tak ze trocha koreni a v hospodach by meli gulas jak vysitej...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.