Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Před týdnem jsem přišla o svého křečka (2,5 let) a od té doby neustále brečím a moc se mi po něm stýská. Byl to můj mazlíček a tak je to pochopitelné.
Do výhledu bych chtěla jiné zvíře. Mám však zkušenosti pouze s tím křečkem. Myslela jsem třeba králíček, ale nevím. Co vy na to?
Karin (14).
Čau,kámoš měl potkana kterého bral skoro všude sebou(jsem mu ho záviděl) ,dá se ochočit a určitě bude zábavnější než králík.
Každé zvíře smrdí Pokud čistíte ubikace dostatečně, pak smrdí malinko. Nicméně s osmáky souhlasím, jsou to úžasné potvůrky...
Jj, morčátko je kontaktnější, zdraví, umí se naučit spoustu triků Mámino morče umělo samo vlézt do umývadla a pustit na sebe vodu, to mělo moc rádo...:D A že kvíká? No jo, pes taky štěká a kočka mňouká, když Vás vítají...
Potkan NESMRDÍ! Mám doma dva. Smrdí, protože je asi někdo NEČISTÍ. Je to hodně intelignetní tvor, ale dožívá se taky tak pruměrně ty 3 roky.. Králíčka doma mám také, samici, je skvělá a hlavně králíčci se dožívají i 10 let! Kamarádčin králíček 12 let. Moje samice má teď 7denní miminka budu prodávat. Mají chovný původ. Více inf. na www.od-draci-jeskyne.blog.cz
Mužu podotknout, že králíčci jsou úžasní. Kontaktní, hraví, mužou se naučit na vodítko a na zahradě chodit na vodítku.. je to na Vás, jak ho vychováte
já bych doporučil než králíka, pak spíš raději morče. Je to takový menší králík. Můžeš ho chovat v krabici od bot, vzít ho sebou na dovolenou, neutíká, neběhá a nedělá kravál.
No to bude určitě spokojený když bude bydlet v krabici a stresovat se při cestě na dovolenou. :/
K dotazu: Klidně si králíka kup, přečti si něco o něm na internetu, tady je dobrá stránka kralici.cz/... , mám ted 8 morčat (5+3 mimča který půjdou do nových domovů), a taky bych si chtěla ještě pořídit králíka. Tak si můžeš vybrat jestli morče nebo králíka. Nebo je ještě spousta jiných hlodavců , který by se ti mohli líbit.
Neměla byste zájem o králíčka? mám 5 miminek (www.od-draci-jeskyne.blog.cz) vypiplané hezky :D a samička i sameček mají dokonalou povahu ^^ jsou užasní. Zdědili nejen užasnou barvu, ale věřím, že budou mít i fantastickou povahu
pokud máte zájem, napiště na email uvedený na webu.
Jsou krásný, ale bohužel nejsem z Prahy a králíčka bych chtěla až tak na srpen/září. Jinak díky za nabídku.
Ahoj,
my máme Teddy-králíčka 8 měsíců,bohužel to vypadá,že nemá mozek,nelze mu vysvětlit,že nemá párat koberce atd..Z klece ho pouštíme denně,ale má to svou daň-všude jemné chlupy-to je dost nepříjemné-sáhnu do misky s oříšky a za pár soust mám hubu plnou chlupů,že to takhle musím napsat,luxovat musíme každý třetí den,pokud nechceme žít jako v chlívě.Mám celkem lehké spaní,takže když králíček začne hlodat do drátěné části klece na znamení,že chce z ní ven,tak celou klec stěhuju do předsíně jak debil.Pomalu,resp. dost rychle mi dochází trpělivost,takže právě dokončuju venkovní klec a půjde ven.Snad jen močit se naučil opravdu na určená místa,ale nasráno je prostě po celém bytě.A to jsme svědomitě tohoto živočicha učili hygienickým návykům dle té chovatelky,která nám jej prodala.No nic,my máme o zábavu postaráno,zatímco chovatelka je jistě s kupní cenou navýsost spokojena...
Omlouvám se za zde použité výrazy,ale neůze to jinak hodnověrně vyjádřit
nelze
Já Vám toho králíčka nevymlouvám,jen jsem napsal to,co s ním zažívám.Ale osobně bych byl raději,kdybychom měli zvířátko,kterému stačí jako životní prostor jen ta klec,třeba morče,činčila nebo tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.