Nejste přihlášen/a.
Chceme s taTKOU 2 AKVÁRKA JEDNO MÁME a le chceme ještě jiný hh chceme 350 nebo 300 litrů a chteloi bychm masožrave rybky ale nemůžeme najít náké levné akvárium a poratte nám jaké rybky jsou fajn mám v tajtom dopise mooc chyb taky t píšu rychle potřebuji rychlé odpovědi dekuji předem
Chceme s tátou 2 akvárka ale jedno máme normání ale chceme masožravé rybky poradte jaké atvárium je ideální a také rybky
Záleží co považujete za levné. Za celkem slušné ceny se nechá akva sehnat třeba tady aukro.cz/...
Problém je ,ale v tom, že je to osobní předání a proto záleží odkud jste. Pokud jde o masožravé ryby, tak typický zástpce těchto ryb je Piraňa Nattererova (Piraňa červená), pro tu je ,ale 300-350 litrů málo. Ta by potřebovala kolem 500 litrů.
Taky se ptáte , které ryby jsou fajn. No každému se líbí něco jiného a pro každého je "fajn"to co chová . Někdo dělá amazonii druhý afriku a třetí třeba asii. Chce to nejprve si ujasnit jaké ryby bych chtěl chovat a podle toho pak pořídit nádrž. Úplně jiná nádrž je na terčovce a nebo na tlamovce.
Já osobně chovám Mbuna, pro mě jsou nádherní. ar
Koukám samá živorodka a nějaké rasbory, jestli se nepletu.. Pokud chtete masožravé ryby, počítejte i s o dost větší údržbou akvárka..
počítáme jednou sme mněli závojnatku a ta pořát jedla a jedla a vylučovala a měli jsme pořád zakalený akvárium a tet je nemáme a máme asi 2-3 měsíce bez čištění mimo filtru ten čistím nanejvíš 1 za 2týdny
Měla by jsi to dělat právě opačně. Radši odkalovat akvárium a filtr čistit co nejméně. Třeba já akvišo odkaluju každý týden a filtr už jsem nečistil ani nevím jak dlouho. Část vody v aq by se mělo občas vyměnit aby se omezily dusíkaté látky a aby voda byla "živá".. Pač ty živorodky vyprodukují taky hafo borčusu.. divil bych se, kdyby se ti nedělala řasa nebo nějaké podobné nesmysly. Jak dlouho to akvišo takhle funguje?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.