Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotný potkan nebo se jen bojí?

Od: exo odpovědí: 4 změna:

Ahoj koupil jsem si potkana a mám podezření že je těhotná :) Chová se strašne zpátečnicky a když jí dam na stůl běhá furt tam a zpět strašně ryhcle ale když ji beru z klece nechce se nechat vyndat začne lehce kousat a lízat mi prst :D Je ale mladá as 6-10 cm Může být takhle mladá samice těhotná? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

kdy jsi ho koupil? jak ho máš dlouho doma? chová se takhle pořád? nebo byl dříve ochočený a teď se bojí?

je potřeba znát více věcí, takhle to nejde...

jinak potkan je březí 21-25 dní...takže jestli jsi ho koupil dříve a je sám, tak březí není...

exo
hodnocení

3.11.2013 a asi 8dnů dříve se tak nechoval mohl jsem si ho vklidu vytáhnout .byl ve zverimexu takže si myslím že nebyl ochočený a mě se ho ještě ochočit také nepodařiloa ale ve výběhu byl s ostatními tak jestli už nebyla tam :)!

myse*

kdy je březí 21 dnů - pak porodí. od 3/11 je to víc jak 21 dní... take by u porodila. Jeslti má jenom ji a nemá s kým se pářit, tak těhotná prostě není...

Pomalu ho zvykej na ruku, krmení z ruky apod. pak vytahuj z klece, ale jenom pomalé pohyby, ádné rychlé...

nech si ho sedět na rameni, pod kapucou... v posteli se mu líbí schovávat se pod peřinu - ale pozor nenechávej ho bez dozoru, rádi kouou peřiny a vyrábějí pelech...

vypadá to, e se něčeho lekl a bojí se

uska*
hodnocení

0x

exo - jen upozorňuji, že potkan ani potkanice nemůže být nikdy těhotná.:D Těhotná může být jen žena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]