Nejste přihlášen/a.
Ad 1) Nedá, pokud ti to neřekne chovatel.
Ad 2) Jsou, ale musím kouknout do chytré knížky. Ve věku jednoho roku je králík dospělý.
Ad 3) Nedávej mu to celé, dej mu vždycky jen malý kousek jako třeba za odměnu.
Jinak si zadej do vyhledávače dotazů heslo králík a najdeš tady toho nepřeberné množství.
Hodně zdaru.
Králík se dostává do puberty tak kolem 5. měsíce života (někteří samozřejmě později - jako u lidí) a dospělí jsou tak v 1. roce, ale u některých v tomto věku ještě pořád doznívá puberta. Některý králíčci mají pubertu klidnější, než jiní. Mám 3 králíčky a jedna z nich v tomto období na sebe skoro nenechala šáhnout a byla hrozně divoká, ostatní dva v pohodě. Tohle období pak přejde a králík se stává klidným a milým společníkem.
Na zbylé dvě otázky odpověď máš. Jo a s tím přesným věkem králíka - já to u svých taky nevím, ale přiřadila jsem jim 1. den v měsíci ve kterém se narodili - jako narozeninový den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.