Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mojí kočce pořád elektrizují uši?

Od: icecream* odpovědí: 3 změna:

Kdykoliv chci pohladit naší kočičku po hlavě, dostanu pořádnu ránu o její uši. Zbytek srsti neelektrizuje, ale vždycky na to zapomenu a pohladím ji i po hlavě a ona chudák dostane elektrický šok.

Uvítám všechny rady jak kočku odelektrizovat! :))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

dobrý den.

Myslím, že je to naopak. To ne vy do ruky, ale vaše kočka dostane pořádnou ránu do uší. Ona v elektrotechnice existuje jedna fyzikální veličina, říká se jí kapacita. Je to schopnost pojmout a držet elektrický náboj. Tu vlastnost má každé elektricky vodivé tělěso a máte ji i vy. A máte ji mnohem větší, než vaše kočka.

Já o tom něco vím, všechno mám pečlivě nastudované, protože mám doma podobně elektrickou ženu a tři kočky.

kejki
hodnocení

0x

Má suchou srst a třením se nabijí. Zkuste jí napřed osprchovat *smich*, no to asi nepůjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]