Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od kdy může být štěně venku?

Od: heluje odpovědí: 6 změna:

Od kdy můžu nechat štěně venku i přes noc? Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Tak pokud je to nejakej smetak tak nikdy pokud je to treba bernak v podstate hned otazkou je rocni obdobi a hlavne jakou ma boudu ale tohle je nejlepsi resit na forech ktery jsou zamereny primo na typ a rasu psa ja jsem odbornik na labradory...

hodnocení

0x

Od kdy nechat štěně venku? Přesně jak píše nahoře, jaká rasa pejska to je? Když ho chcete nechávat venku, to znamená, že to bude nějaký chundelatý druh, který na venek, bude přizpůsoben. Jak je štěně staré? Jak dlouho, ho máte doma? Jestli si už u vás zvyklo, můžete ho přes den, zvykat venku. Můj názor je, že malé štěně by mělo být doma, postupně si zvykat na pobyt venku. Dopřejte mu domácí teplo, než trochu přibere a bude ho chránit podkožní tuk. A venku už bude tepleji. Jen můj názor

doplněno 10.03.12 23:20:

Napište nám prosím, jaký je druh štěňátka a jak je staré?

hodnocení

0x

Tady jsem našla na netu důležité informace, tak přikládám odkaz: faunanet.sweb.cz/...

Štěně i dospělého psa je dobré navykat na celodenní pobyt venku v letním období. Venku je teplo a štěně se snáze přizpůsobí. Pes si zvykne na pobyt v boudě i v noci a bude mít dost času, se do zimy, chladnému počasí přizpůsobit.

heluje
hodnocení

Je to Podhalaňský ovčák starý 3,5 měsíce.

Dobrý den. To je štěňátko, které bude venku, bude mít na to podmínky. Tři a půl měsíce je málo, nechala bych štěňátko nějaký čas doma, aby nabralo nějaké kilo. Až začne venku být teplé počasí, začala bych ho učit, životu venku v boudě, tím, že mu tam přestěhuji z domu jeho pelíšek a hračky. Jen můj názor

honzmalatny*
hodnocení

0x

Podle mě má být pes venku od chvíle co ho přivezete od fenky. Ať si zvyká.A měl by mít kotec a boudu a samo že zateplenou. My máme labradora. Od první noci je venku,udělal jsem mu boudu zateplenou,jo stálo to něco,ale s tím jsem počítal když jsme začli uvažovat o psovi.A uzavíratelný kotec pro každý případ.Do domu ji beru jen když je -20 a více.Dávám ji na zimu seno,protože každý koberec a polštářek vytáhla a rozervala.Pokud chcete,pošlu Vám fotky z výstavby boudy.Největší problém byl že v noci štěkala,bála se a tak jsme ji tam dali starého medvěda a hadru od fenya byl klid.pes je přítel,ale musí si uvědomit kam ve směčce patří.Od mala.Do domu mi nesmí.A je naučená že sedí u dveří a když ji sám neřeknu aby šla,tak nepujde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]