Nejste přihlášen/a.
existuje nějaký přípravek pro pejsky, aby mu nebylo v autě špatně?
Pomůže 5 věcí:
1) aspoň tak 5-6 hodin před cestou nekrmit
2) jet s citem (styl jízdy, kdy se i lidi musejí držet, opravdu ne), ani sedící pes by neměl padat
3) pohodlí (když pes pořád klouže a padá ze sedačky apod, je to špatně; když si může pohodlně lehnout do kufru kombíka, je to fajn)
4) aspoň jednou za hodinu zastavit, projít se a vyvenčit, případně napít; psa je potřeba průběžně sledovat a případně zastavit dřív
5) když to všechno nestačí, tak už zmiňovaný kinedryl
No určitě, zajeďte si k veterináři, on Vám nějaké doporučí. My podáváme už léta normální Kinedryl, rozemlít do granulí či vody půl hodiny před odjezdem, a i na dlouhou vzdálenost( např. 4-5 hodin) to funguje.
Ale určitě něco seženete, jen Vám přímo neporadím, co.
D.
Já bych zvracení neřešila žádfnými prášky! Mám zlatého retrívra a od mala i též zvrací v autě. jezdím s ním opravdu dálky ale i pár kilometrů. Je vidět že mu to nedělá dobře ani v dospělosti, ale jednoduché řešení je...pomalu na auto pejska zvykat. nejdříve nechat ho auto očuchat pak ho naučit aby do něj sám nastoupil a poté se rozjet a ujet pár km.Po chvíli kdy vidíte že je nablízku nechutné zvracení tak zastavit a chvíli počkat až se pes uklidní a opet se rozjet.Pes se naučí a pak už se mu špatně dělat nebudě. Já to takto svého 2 letého zlatáka odnaučila a nemám s ním problém ujet v kuse bez přestávky i 200km bez zvracení!
Je třeba se také zmínit, kde pes při jízdě je, nedělalo psu dobře být vzadu, kde to s ním háže sem tam. Nebo do klece.
Na intu je rad...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.